SSD, RAM ve HDD tavsiyesi

Quantum9

Kilopat
Makaleler
9
Yer
Beşiktaş / İstanbul
Daha fazla  
Meslek
İş Geliştirme
Daha önce de forumda konusunu açmıştım. Yavaş yavaş kasa topluyorum. Daha önceki açtığım konu da, Ryzen5 3400G ve B450M S2H anakart almam tavsiye edilmişti ve 1 ay önce bunları aldım.
Sırada SSD, HDD ve RAM almam gerekiyor. Oyun için kullanılmayacak sistem, daha çok ticari programlar, piyasa takibi gibi arka planda en az 7-8 tane uygulama ve program açık olacak. Buna göre tavsiyede bulunursanız sevinirim.
( SSD, HDD ve RAM için toplam bütçe 1500 TL )

Daha önce de forumda konusunu açmıştım. Yavaş yavaş kasa topluyorum. Daha önceki açtığım konu da, Ryzen5 3400G ve B450M S2H anakart almam tavsiye edilmişti ve 1 ay önce bunları aldım.
Sırada SSD, HDD ve RAM almam gerekiyor. Oyun için kullanılmayacak sistem, daha çok ticari programlar, piyasa takibi gibi arka planda en az 7-8 tane uygulama ve program açık olacak. Buna göre tavsiyede bulunursanız sevinirim.
( SSD, HDD ve RAM için toplam bütçe 1500 TL )

Hocam fiyat aşıyor ama bunları öneririm.
16 GB RAM olacak.

Crucial Ballistix 8 GB 3000 MHz DDR4 BL8G30C15U4B-Kutusuz Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe iki tane

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı