SSD sağlığım düştü

Kaemute

Hectopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
WDC WDS240G2G0A-00JH30
Anakart
a320m hdv r4.0
Merhaba, genelde bilgisayarımı oyunlar için kullanıyorum SSD sağlığımın %53'e düştüğünü gördüm ve endişelenmeye başladım. okuma/yazma ve sağlık testlerini yaptım. Bilgisayarımda depolamaya değer bir şey yok sadece oyunlarım var ileride depoladığım şeyler yok olsa da sorun değil benim için. SSD sağlığım bu derece olduğunda oyunlarda drop yaşar mıyım? Şu sıralar bütün oyunlarda dokuların yüklenmemesi gibi bir sorun yaşıyorum sıcaklık değerlerim işlemci ve ekran kartı tarafında gayet yerinde ve sürücüler güncel. Dokuların yüklenmemesi SSD kaynaklı olabilir mi? Değerlerim nasıl SSD değiştirmeli miyim bu durumda?

Dosya Ekleri

• ssd.png
    ssd.png
    437,8 KB · Görüntüleme: 74
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, genelde bilgisayarımı oyunlar için kullanıyorum SSD sağlığımın %53'e düştüğünü gördüm ve endişelenmeye başladım. okuma/yazma ve sağlık testlerini yaptım. Bilgisayarımda depolamaya değer bir şey yok sadece oyunlarım var ileride depoladığım şeyler yok olsa da sorun değil benim için. SSD sağlığım bu derece olduğunda oyunlarda drop yaşar mıyım? Şu sıralar bütün oyunlarda dokuların yüklenmemesi gibi bir sorun yaşıyorum sıcaklık değerlerim işlemci ve ekran kartı tarafında gayet yerinde ve sürücüler güncel. Dokuların yüklenmemesi SSD kaynaklı olabilir mi? Değerlerim nasıl SSD değiştirmeli miyim bu durumda?

Uygulama ile gözden geçirin.

Uygulama ile gözden geçirin.

Sonuçlar bu şekilde. %53 civarlarında geziniyordu 2 haftadır fakat şu an %52'ye düşmüş görünüyor. CrystalDiskInfo ile baktığımda da 52 görünüyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-10-08 153922.png
    Ekran görüntüsü 2022-10-08 153922.png
    117,1 KB · Görüntüleme: 47
  • Ekran görüntüsü 2022-10-08 153953.png
    Ekran görüntüsü 2022-10-08 153953.png
    42,1 KB · Görüntüleme: 37

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı