SSD Sonrası Isınma Sorunu

kerem2018

Megapat
Herkese selamlar arkadaşlar.
G6-2010 et notebook kullanıyorum. 128 gb. ssd taktıktan sonra makine ısınmaya ve fan çok daha fazla devreye girmeye başladı.
Sebebi nedir? Bütün temizlik ve bakım işlemleri yapılmış olmasına rağmen normal hdd kullanırken ısınma olmuyor ama ssd ye geçtiğim için(usb soğutucu kullanmama rağmen) ısınma arttı.
Konfigürasyonum şöyle :

i7 3612 işlemci
Amd hd 7670 2 gb. paylaşımsız ekran kartı
8 gb. ddr 3 1333 mhz ram
128 samsung ssd

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle laptop soğutucularına güvenmeyiniz. Henüz bir işe yaradıklarını görmedim. Yapılan temizlik ve bakım işlemlerini anlatır mısınız? Eksik veya yanlış bir uygulama yapılmış olabilir.

Detaylı temizlik ve termal macun işlemi yapıldı. Normal HDD varken ısınma yok gibiydi ama SSD takınca ısınma arttı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bendede Aynı Sorun Var
i7 3630Q 2,4 Turbo 3.40
8gb ram 1600 mhz
Gt650M 2 gb
128 Ssd Samsung Evo 850 serisi
Bilgisayar okadar ısınıyor ki oyunlarda kasmaya başlıyor eski hdd daha verimli geldi bana oyunlarda.

Arkadaşlar Benim Sorunum Çözüldü Sabit Diski Söktüm Yani SAdece Ssd yi bıraktım eski WD 750 Hdd yi komple çıkardım tanışabilir yaptm ısınma yok bilgisayar uçuyor

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı