SSD takarken anakart parçası elimde kaldı

SSD'yi bükmediğiniz sürece istediğiniz gibi sabitleyebilirsiniz. Plastik, video'da attığınız gibi sağlam duruyorsa oynamaması için arasına kağıt katlayın ya da hiçbir şey yapmayın, dediğim gibi biraz dikkatli olursanız sorun olmayacaktır. Plastik sabit durmuyorsa çıkarıp SSD vidası deneyebilirsiniz. Yada ilk dediğim gibi termalpad ile yapıştırabilirsiniz.

Hocam şu aşağıdaki Video'yu kontrol eder misiniz? Parçayı kırmamış olabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleme:
Hocam bu oynama problem yaratmaz ama varsa cıvatanız o ölçüde atarsanız daha sabit durması tabii ki daha iyi olacaktır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
SSD montaj vidası alın. 75-100 TL arası birşey. O parçayı çıkarıp yerine SSD montaj vidası kullanacaksınız. Diğer türlü SSD ve anakart zarar görebilir.
 
Bende ne vida nede o aparattan var . Çünkü anakartım saçma bir şekilde büyük ssd desteklemiyor ve tam o bölümde vida yeri yok bende elektrik bandı veya kagıt band ile anakarta yapıştırdım sorunsuz kullanıyorum temas edecek bir malzeme yok üzerinde ne anakartın nede ssd nin . Garip deme nedenim ben 6. Nesil bir intel anakart b150i itx anakart kullanıyordum . Tam boy ssd desteği vardı z serisi bir anakarta gectim ramleri tam performansta kullanmak icin bu anakart z serisi (en üst seviye oluyor ya hani ) bu anakartta orta boy ssd desteği var . Alakasız şeyler yazdım belki ama bez bantla bile tutturabilirsiniz önemli olan ön kısmı o aparat zaten çıkmasını engellese yetiyor ufak hareketler dizüstü olmadığı için hiçbir şey olmayacaktır sonucta masaustuyle hareket halinde oyun oynamıyorsunuz yani
 
Merhaba, SSD'yi takmadan önce çıkarttığımız fotoğrafını yüklediğim parça elimde kaldı. Bir sıkıntı olur mu yoksa o şekilde kullanabilir miyim?

Eki Görüntüle 2121303
Screenshot_2024-02-23-02-29-36.png

ssd nasıl sabitlenir anlatmaya gerek yok görüyorsunuz 👍
 

Geri
Yukarı