SSD takınca sistem daha yavaş çalışmaya başladı

Janesa21

Zeptopat
Daha fazla  
Selam. Kötü laptopa maksat biraz hızlansın ufak isleri hallederim diye Hi-Level 120 GB 540 520 okuma yazma hızlı SSD taktım önceden bir şey takılı değildi taktıktan sonra Windows 10 kurdum fakat öncekinden daha kötü oldu kasıyor bildiğiniz eksik ne yapmıs olabilirim normal mi öncekinden kötü olması en azından ufacık daha iyi olsa anlarım.

1665676076936.png

Selam. Kötü laptopa maksat biraz hızlansın ufak isleri hallederim diye Hi-Level 120 GB 540 520 okuma yazma hızlı SSD taktım önceden bir şey takılı değildi taktıktan sonra Windows 10 kurdum fakat öncekinden daha kötü oldu kasıyor bildiğiniz eksik ne yapmıs olabilirim normal mi öncekinden kötü olması en azından ufacık daha iyi olsa anlarım.

Eki Görüntüle 1542993

Ekran kartı driver kurulmadıysa CPU ağirliklı olduğu için sistem donuyordur.

Eki Görüntüle 1542993

İşlemci nedir? Windows 10 yukledikten sonra kasmaya başlaması işlemci zayıflığı ve RAM yetersizliginden de olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı