284223
Decipat
970 Evo Plus SSD aldım. Fakat anakartıma takamıyorum. Vidası yok. Kasadan gelen vidaları denedim onlarda dönmüyor. Sanırım anakart altında aparat olması gerekiyor aldığım adam kutuya fan aparatlarını da koymamıştı zaten.
970 Evo Plus SSD aldım. Fakat anakartıma takamıyorum. Vidası yok. Kasadan gelen vidaları denedim onlarda dönmüyor. Sanırım anakart altında aparat olması gerekiyor aldığım adam kutuya fan aparatlarını da koymamıştı zaten.
İhtiyacınız olan vidaların anakart ile beraber gelmesi gerekiyor diye biliyorum. Sonuçta M.2 soketi anakartın üzerinde ve vidalar da anakart kutusundan çıkmalı. Eğer bulamıyorsanız aldığınız kişi ile iletişime geçmeyi deneyiniz.970 Evo Plus SSD aldım. Fakat anakartıma takamıyorum. Vidası yok. Kasadan gelen vidaları denedim onlarda dönmüyor. Sanırım anakart altında aparat olması gerekiyor aldığım adam kutuya fan aparatlarını da koymamıştı zaten.
Dostum neden okumuyosun konuyu ikinci el aldım. Yok öyle bir şey.M.2 SSD vidası anakartın altından çıkar küçük bir poşette M.2 yazar üzerinde.
Dostum neden okumuyorsun konuyu ikinci el aldım. Yok öyle bir şey.
Elektrik bandıyla bantlasam olur mu?
![]()
M2 M.2 Nvme Ssd Montaj Vida Seti Fiyatları ve Özellikleri
M2 M.2 Nvme Ssd Montaj Vida Seti en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.urun.n11.com
Bant takmak mantıklı mı? Biraz mantıklı düşünün. İstersen şeffaf bant ile bantlasın SSD de görünür, daha şık olur.2 Demir parçasına 25 TL fazla değil mi?
İstersen şeffaf bant ile bantlasın SSD'de görünür, daha şık olur.
Bant takmak mantıklı mı? Biraz mantıklı düşünün. İstersen şeffaf bant ile bantlasın SSD'de görünür, daha şık olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.