SSD Takma Aparatı Yok

284223

Decipat
Makaleler
1
Yer
Laboratuvar
970 Evo Plus SSD aldım. Fakat anakartıma takamıyorum. Vidası yok. Kasadan gelen vidaları denedim onlarda dönmüyor. Sanırım anakart altında aparat olması gerekiyor aldığım adam kutuya fan aparatlarını da koymamıştı zaten.

970 Evo Plus SSD aldım. Fakat anakartıma takamıyorum. Vidası yok. Kasadan gelen vidaları denedim onlarda dönmüyor. Sanırım anakart altında aparat olması gerekiyor aldığım adam kutuya fan aparatlarını da koymamıştı zaten.

M.2 SSD vidası anakartın altından çıkar küçük bir poşette M.2 yazar üzerinde.

İhtiyacınız olan vidaların anakart ile beraber gelmesi gerekiyor diye biliyorum. Sonuçta M.2 soketi anakartın üzerinde ve vidalar da anakart kutusundan çıkmalı. Eğer bulamıyorsanız aldığınız kişi ile iletişime geçmeyi deneyiniz.

İstersen şeffaf bant ile bantlasın SSD'de görünür, daha şık olur.

Hocam kusura bakmayın ama bu daha mantıklı geldi.
Bant takmak mantıklı mı? Biraz mantıklı düşünün. İstersen şeffaf bant ile bantlasın SSD'de görünür, daha şık olur.

Hocam sosyal medya hesabınızı alma şansım var mı bir şey sorucam da.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı