MSI GE70 Apache bilgisayarıma Hyperx Savage 120GB SSD taktım. İçindeki 1TB'lık HDD'yi de aparatla bilgisayarın DVD bölümüne taktım. USB ile format atıp SSD'ye Windows 10 kurdum driverları yükledim ve reset attım. İşte her şey orada başladı. Bilgisayar Windows logosunu gösterdikten sonra siyah ekran veriyordu. Bir süre bekleyince de işaretçi yanıp sönüyordu. Ben de BIOS ayarlarını kurcalamaya başladım. Şu an herhangi bir işletim sistemi algılanamadı yeniden başlatmak için ctrl+alt+del yapın diyor. Neden böyle oldu anlamadım.
Update: Bilgisayara format attım ve yine Windows 10 kurdum. Peşpeşe birkaç kere reset attım ve hiç bir sorun olmadı. Daha sonra driverları yüklemeye başladım ve yine aynı sorunla karşılaştım. Sanırım sorunun kaynağı grafik driverları. Şu an Windows 10'u güvenli modda başlatmaya çalışıyorum.
Update: Bilgisayara format attım ve yine Windows 10 kurdum. Peşpeşe birkaç kere reset attım ve hiç bir sorun olmadı. Daha sonra driverları yüklemeye başladım ve yine aynı sorunla karşılaştım. Sanırım sorunun kaynağı grafik driverları. Şu an Windows 10'u güvenli modda başlatmaya çalışıyorum.