SSD Taktıktan Sonra Yanlış İşlev Hatası

susoguk

Centipat
Merhaba arkadaşlar.
Bugün SSD aldım ve SSD Caddy ile laptop CD-ROM'undan bağladım.
Aygıt yöneticisinde görünüyor. Disk oluşturma bölümünde de görünüyor fakat diski başlat dediğimde "yanlış işlev" hatası alıyorum. Çözümü nedir?

Adsız.png

Çok ilginç bir şey oldu. Ssdyi hdd rom slotuna taktım. Sorunsuz kurulum yaptım. Harddiski cd-romdan takmaya çalıştığımda sonuç vermedi.

Dosya Ekleri

• 21.png
    21.png
    6,1 KB · Görüntüleme: 155
Son düzenleme:
Kullandığın dönüştürücüde sorun olabilir.Diski herhangi bir şekilde biçimlendirip kullanmaya hazır hale getirdikten sonra bağlamayı denedin mi? Hata devam ediyor mu?

Kullandığın dönüştürücüde sorun olabilir. Diski herhangi bir şekilde biçimlendirip kullanmaya hazır hale getirdikten sonra bağlamayı denedin mi? Hata devam ediyor mu?

Kullandığım Caddy'de sorun olduğunu sanmıyorum. Çünkü sorun olsa hiç görmezdi diye düşündüm. Sanırım sorun ikisini de ana girdi olarak görmesi jumperla kısa devre yaptırıp tekrar bağlayacağım ve yedek sürücü olarak görmesini sağlayacağım olmuyorsa. Caddy'de sorun olursa BIOS'tan ve sürücü biçimlendirmeden görmezdim diye düşündüm ve başka bir yerden başlatma olanağım olmadı. Konuyla ilgili güncellemeleri yaptığımda buraya paylaşacağım.
Evet arkadaşlar sorunu çözdüm. O yüzden birkaç açıklama yapmam lazım. Bu sorunu yaşayanlara yol göstersin diye.
Öncelikle bu sorunu yaşayan arkadaşlara sesleniyorum. Kısa devre yaptırmanız lazım bunun içinde sokete uygun bir kısa devre jumperı almanız ve girişine takıp denemelisiniz. Ben HDD'yi Caddy kullanarak CD-ROM'dan bağladım. SSD'de takabilirsiniz.
Tamamen güvenli olmasını istiyorsanız HDD'yi ya da SSD'yi tamamen temizlediğinizden emin olun. Windows Recovery'leri ya da başka şeyleri silin. Diskinizi formatlayın ve dediğim gibi takıp çalıştırın sorunsuz kullanın.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı