SSD tavsiyesi

Bütcen var ise ve anarkartında m2 girişi var mı bilmiyorm 256 gb 980 evo pro öneririm
peki normal sdd takabilirmiyim zararı olur mu oyuncu kasasına
Benim anakartımda 6 tane SATA portu var ama 2 tane kablo var onlar da SSD'ye bağlı belki sökmüştür diye sordum.

4 tane SATA girişin var ve madem bütçen kısıtlı 450 liraya 1 TB'lik şöyle bir ürün alabilirsin, yeteri kadar SATA portun olduğu için ileride 2. bir SSD takabilirsin. HDD tavsiye etme sebebim bütçen kısıtlı ve 120-240 GB bir SSD alırsan kısa sürede dolacak fakat alacağın 1 TB'lik HDD seni depolama derdinden kurtarır. Bence yönünü SSD'den HDD'ye çevirmen daha iyi olacaktır.
evet onu düşündüm bu arada teşekkür ederim ilginiz için peki şuan 128 gb var sdd normal hardisk taksam herhangi bir zararı olur mu bilgisiyara endişem tek o ne düşünüyorsunuuz bu konuda

Evet onu düşündüm bu arada teşekkür ederim ilginiz için peki şu an 128 GB var SSD normal hard disk taksam herhangi bir zararı olur mu bilgisayara endişem tek o ne düşünüyorsunuuz bu konuda

Bir zararı olmaz, kasanızda HDD yuvası var mı onu kontrol edin ama önce, gerçi çoğu kasada oluyor ama almadan önce kontrol etmekte fayda var, eğer 3.5" HDD yuvası yok ise 2.5" HDD'ye yönelebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı