Shift tuşuna basılı tutarak bilgisayarı yeniden başlat. Buradan başlangıç onarmayı bulup tıkla. Birde İntel rapid storage sürücülerini yüklemeyi dene.
Başlangıç onarmayı denedim fakat başarısız oldu. Kullandığım anakart msi B350 tomahawk bahsettiğin sürücüye sahip değil.Shift tuşuna basılı tutarak bilgisayarı yeniden başlat. Buradan başlangıç onarmayı bulup tıkla. Birde İntel rapid storage sürücülerini yüklemeyi dene.
Her şeyi güncel tutuyorum.Temiz format atıp denediniz mi? Chipset'iniz güncel mi? Benim yazma hızım 600 idi. Yavaşlığının sebebini araştırırken chipset'imin güncel olmadığını @Neurevt hocam sayesinde öğrendim ve şu an 1200 (normal değerinde). Sizin SSD'niz de normal hız değerlerinde mi çalışıyor?
Bios ayarları doğru fakat dediğim gibi bazen 3 dakikada bazen 6 saniyede açılıyor.BIOS ayarlarından ''Fast Boot'' özelliğini etkinleştirebilirsiniz. Daha hızlı açılacaktır.
Aynısı olduğu zaman format atmıştım ancak 1-2 gün sonra aynı şeyler olmaya başladı. Msi markasını arayıp bir görüşeceğim.Bence en kolay yolu temiz format at sürücülerini tekrar kur dene olmuyorsa garantiye ve ya servise gönder.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.