HDD ile oyunlara daha yavaş girersin ve Online oyunlarda maçlara yaklaşık 5-10 saniye daha geç girersin. SSD daha hızlı çalışır. Oyunlara daha hızlı girersin. HDD ile drop yeme olasılığın daha yüksektir.
Yaşadığım için biliyorum. GTA V anlık FPS düşüşlerini HDD'den SSD'ye geçerek çözmüştüm. Çok agresifsin biraz rahatlamalısın. FPS düşüşten kastımız 50 FPS'ten 30a düşmesi değil anlık olarak 50den 20lere düşüp geri yükselmesi.Ne saçmalığından bahsediyorsun drop nedir daha sen onu bile bilmiyorsundur sen drop bir kere HDD'den kaynaklanmaz istersen dünyanın en iyi okuma yazma hızı olarak SSD'sini koy o sisteme ve bir de yavaş HDD koy aynı FPS olur hiçbir şey değişmez sadece oyuna daha hızlı girer SSD'ler HDD'ler yavaş girer ama hiçbir performans farkı olmaz. Aynı FPS'i alırsın.
Yaşadığım için biliyorum. GTA V anlık FPS düşüşlerini HDD'den SSD'ye geçerek çözmüştüm. Çok agresifsin biraz rahatlamalısın. FPS düşüşten kastımız 50 FPS'ten 30A düşmesi değil anlık olarak 50'den 20'lere düşüp geri yükselmesi.
Yaşadığım için biliyorum. GTA V anlık FPS düşüşlerini HDD'den SSD'ye geçerek çözmüştüm. Çok agresifsin biraz rahatlamalısın. FPS düşüşten kastımız 50 FPS'ten 30A düşmesi değil anlık olarak 50'den 20'lere düşüp geri yükselmesi.
Kardeşim SSD FPS arttırıyordu bizmi bilmiyorduk? O FPS düşüşleri senin HDD sorunlarından kaynaklıdır. Bir kere SSD FPS arttırır demeye çalışan HDD ile drop yeme olasılığın daha yüksektir diyen arkadaş tam bir cahil benim gözümde bu arada bu videoyu izle: .
Ne saçmalığından bahsediyorsun drop nedir daha sen onu bile bilmiyorsundur sen drop bir kere HDD'den kaynaklanmaz istersen dünyanın en iyi okuma yazma hızı olarak SSD'sini koy o sisteme ve bir de yavaş HDD koy aynı FPS olur hiçbir şey değişmez sadece oyuna daha hızlı girer SSD'ler HDD'ler yavaş girer ama hiçbir performans farkı olmaz. Aynı FPS'i alırsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.