SSD ve RAM Fiyatları Önümüzdeki Süreçte Düşüşe Geçecek

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
SSD ve RAM Fiyatları

Aşırı arz ve zayıf talep nedeniyle NAND ve DRAM fiyatlarında %15’e varan düşüşler yaşanabilir. Yeni bir rapora göre, NAND ve DRAM tabanlı ürünlerde fiyatların düşüşe geçmesi bekleniyor. Görünüşe bakılırsa 2020 boyunca fiyatlar %10 civarında düşüş gösterecek ve 2021 yılının ilk çeyreğinde de aşağı iniş devam edecek. Fiyatların düşmesinin nedeni temel olarak arz ve talepten kaynaklanıyor. […]

Devamı: SSD ve RAM Fiyatları Önümüzdeki Süreçte Düşüşe Geçecek
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

SSD ve RAM Fiyatları

Aşırı arz ve zayıf talep nedeniyle NAND ve DRAM fiyatlarında %15’e varan düşüşler yaşanabilir. Yeni bir rapora göre, NAND ve DRAM tabanlı ürünlerde fiyatların düşüşe geçmesi bekleniyor. Görünüşe bakılırsa 2020 boyunca fiyatlar %10 civarında düşüş gösterecek ve 2021 yılının ilk çeyreğinde de aşağı iniş devam edecek. Fiyatların düşmesinin nedeni temel olarak arz ve talepten kaynaklanıyor. […]

Devamı: SSD ve RAM Fiyatları Önümüzdeki Süreçte Düşüşe Geçecek
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
Tam da SSD desteğine ihtiyacım vardı bu çok iyi oldu. Umarım düşmeye devam eder.

Yıllardır fiyatları düştükçe döviz fırlıyor. Sabit tutuyoruz bir şekilde fiyatlarını.
Bunu diyecektim, bu hayatta başka bir amacım kalmadı. Gidiyorum ben başka konulara. :D

Çok iyi olur açıkçası. Samsung 860 QVO 1 TB'yi uzun süredir gözüme kestiriyordum zaten. Bu kara cumaya kadar bilgisayar satışları genel olarak düşerse, bir de biz doğalgaz bulursak, bir de korona 2. dalga gelmezse, bir de herhangi bir ülkeyle kriz yaşamazsak bu bilgisayarı alırım ağa :D

Çok iyi olur açıkçası. Samsung 860 QVO 1 TB'yi uzun süredir gözüme kestiriyordum zaten. Bu kara cumaya kadar bilgisayar satışları genel olarak düşerse, bir de biz doğalgaz bulursak, bir de korona 2. dalga gelmezse, bir de herhangi bir ülkeyle kriz yaşamazsak bu bilgisayarı alırım aga :D
Oldu sizin iş hocam. O kadar etken aynı anda olamayacaksa nasıl döner bu Dünya daha ? 😁

Üzgünüm ama parça maliyeti 1 dolar da olsa Türkiye'de 500 TL'ye satılmaya devam edilecek. Dolar 5.40'a düştüğünde hiçbi şeyin fiyatı düşmemişti hatırlayın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı