olumtutkunu
Decapat
Daha fazla
- SSD veya HDD modeli
- Kingston
Merhaba arkadaşlar. HP Victus 16 marka-modeli olan dizüstü bilgisayarıma yakın tarihte Kingston marka SSD ve RAM yükseltmesi yaptıktan sonra oyun oynarken rastgele vakitlerde ekran donup "dıttt" şeklinde bir ses ile karşılaşıyorum. Bu sorunun sebebi ve çözümü nedir yardımcı olursanız sevinirim.
(Not: SSD ve RAM marka modellerini araştırıp bilgisayara olan uygunluğuna göre aldım lakin bu postu telefondan açtığım için gerekli bilgilere ulaşamıyorum müsait vakitte ekleyeceğim.
Not2: SSD ve RAM sıkıntısız şekilde gözüküyor ve çalışıyor fakat monte ederken anakartı zorlamamak adına çok kibar davrandım ve yuvaya ottururken zorlandım acaba tam oturmamış/ temassızlık yapıyor olabilir mi?)
CPU Z verileri:
Satın aldığım SSD ve RAM linki:
Not: HP Victus 16 D1041NT marka/model dizüstü bilgisayar için alınan parçalardır.
Not2; yaşadığım problemin videosu:
(Bazen nadir de olsa benzer postlardaki durumlar gibi karıncalanarak yaşanıyor)
(Not: SSD ve RAM marka modellerini araştırıp bilgisayara olan uygunluğuna göre aldım lakin bu postu telefondan açtığım için gerekli bilgilere ulaşamıyorum müsait vakitte ekleyeceğim.
Not2: SSD ve RAM sıkıntısız şekilde gözüküyor ve çalışıyor fakat monte ederken anakartı zorlamamak adına çok kibar davrandım ve yuvaya ottururken zorlandım acaba tam oturmamış/ temassızlık yapıyor olabilir mi?)
CPU Z verileri:
Satın aldığım SSD ve RAM linki:
Not: HP Victus 16 D1041NT marka/model dizüstü bilgisayar için alınan parçalardır.
Not2; yaşadığım problemin videosu:
(Bazen nadir de olsa benzer postlardaki durumlar gibi karıncalanarak yaşanıyor)
Son düzenleme: