Paul Walkers
Hectopat
Merhaba SSD aldım fakat anakarttaki vida kalın geliyor, kasanın vidalarını bulamadım nasıl vida bulabilirim?
Saat tamircisi gibi yerlerde olur sanıyorum yoksa nette satılıyordur.Merhaba SSD aldım fakat anakarttaki vida kalın geliyor, kasanın vidalarını bulamadım nasıl vida bulabilirim?
Saat tamircisi gibi yerlerde olur sanıyorum yoksa nette satılıyordur.
Hmm PC işleriyle uğraşan dükkanlarda vardır tabii ki bu arada bulamazsanız anakartı tutan (6 vida oluyor) iki vidayı söküp takabilirsinizHocam benimkisi SATA SSD.
Hmm PC işleriyle uğraşan dükkanlarda vardır tabii ki bu arada bulamazsanız anakartı tutan (6 vida oluyor) iki vidayı söküp takabilirsiniz.
Sabitlemesine gerek bile yok aslında kasada herhangi bir yere koysa bile sıkıntısız çalışır.Siz bilirsiniz ancak güçlü bir bantla da işi çözebilirsiniz kasaya sabitlemek amaçlı, çok iyi bir görüntü çıkmaz çift taraflı bant harici ancak işinizi görecektir (kendi sistemimde buna benzer bir sekilde kullanmıştım geçici olarak sonrasında daha uzun bir SATA kablosu alınca monte edebilmiştim).
Siz bilirsiniz ancak güçlü bir bantla da işi çözebilirsiniz kasaya sabitlemek amaçlı, çok iyi bir görüntü çıkmaz çift taraflı bant harici ancak işinizi görecektir (kendi sistemimde buna benzer bir sekilde kullanmıştım geçici olarak sonrasında daha uzun bir SATA kablosu alınca monte edebilmiştim).
Sabitlemesine gerek bile yok aslında kasada herhangi bir yere koysa bile sıkıntısız çalışır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.