Selamlar. 500GB SSD yetmemesi üzerine bir HDD yada yeni bir SSD şart oldu. Önerilerinizi alabilir miyim arkadaşlar . Sizce 2. Bir SSD mi alayım yoksa HDD mi alayım bir türlü karar veremedim. Gönlüm Windows ve oyunları SSD de tutup, HDD almaktan yana ama bir de sizin fikrinizi alayım dedim.
En ucuz SanDisk Ultra 3D SDSSDH3-500G-G25 SATA 3.0 2.5" 500 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! SanDisk Ultra 3D SDSSDH3-500G-G25 SATA 3.0 2.5" 500 GB SSD özelliklerini incele, 1.990,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Seagate Baracuda 500 GB ZA500CM1A003 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
120 GB SSD kullanıyorum sistem için, 2 gün önce Seagate Barracuda 1 TB HDD sipariş verdim oyunları depolamak için, SSD oyun açılışı ve menü harici çok fazla fayda etmiyor, benim kullanma şeklim bu yönde.
Selamlar. 500GB SSD yetmemesi üzerine bir HDD yada yeni bir SSD şart oldu. Önerilerinizi alabilir miyim arkadaşlar . Sizce 2. Bir SSD mi alayım yoksa HDD mi alayım bir türlü karar veremedim. Gönlüm Windows ve oyunları SSD de tutup, HDD almaktan yana ama bir de sizin fikrinizi alayım dedim.