Hayır. XPG'nin kalitesi ve ömrü yüz güldürecek derecede iyidir. OCZ serisinin sağlık düşüşü hakkında internette dolu şikayet geziyor. Şu an bütçenize göre en mantıklı olanı alıyorsunuz.
Açıkçası bilmiyorum ben dediğim gibi hangisi kalitelidir hangisi kötüdür sizin yorumlarınızla ilerliyorum ama şimdi iki karşıt görüş çıktığı için ek bir araştırma yapma gereği duydum.
Açıkçası bilmiyorum ben dediğim gibi hangisi kalitelidir hangisi kötüdür sizin yorumlarınızla ilerliyorum ama şimdi iki karşıt görüş çıktığı için ek bir araştırma yapma gereği duydum.
Evet bakın bu çok doğru cidden şans işi katılıyorum. Sanırım biraz daha araştırma yapıcam yabancı forumlara falan bakarım ama benimde gönüm XPG den yana açıkçası
Evet bakın bu çok doğru cidden şans işi katılıyorum. Sanırım biraz daha araştırma yapıcam yabancı forumlara falan bakarım ama benimde gönüm XPG den yana açıkçası
Bundan önceki yorumunuza bi türlü cevap veremedim neden bilmiyorum neyse. Kullanıma bağlı demiştiniz. Ben dediğim gibi fazla zorlayacağımı düşünmüyorum açıkçası toshibayı çok severim eski laptopum toshibaydı 2006 yılında almıştım hala kullanıyorum toshibaya güvenim sonsuz ama diğer şuan çokta karlı gelmedi gözüme ve arkdaşta söyledi kronik hatalı diye dediğim gibi bir araştırma daha yapıp öyle karar vereceğim o zaman