SSD vs M.2

Bütçe
750
Hayır. XPG'nin kalitesi ve ömrü yüz güldürecek derecede iyidir. OCZ serisinin sağlık düşüşü hakkında internette dolu şikayet geziyor. Şu an bütçenize göre en mantıklı olanı alıyorsunuz.
Açıkçası bilmiyorum ben dediğim gibi hangisi kalitelidir hangisi kötüdür sizin yorumlarınızla ilerliyorum ama şimdi iki karşıt görüş çıktığı için ek bir araştırma yapma gereği duydum.

Açıkçası bilmiyorum ben dediğim gibi hangisi kalitelidir hangisi kötüdür sizin yorumlarınızla ilerliyorum ama şimdi iki karşıt görüş çıktığı için ek bir araştırma yapma gereği duydum.
Hocam zaten araştırmadan hiçbir şey almayın. Ben tavsiyede bulunuyorum. Benim tavsiyem XPG'dir.

İkisinden birini al kaderinde ne varsa artık.
Bundan önceki yorumunuza bi türlü cevap veremedim neden bilmiyorum neyse. Kullanıma bağlı demiştiniz. Ben dediğim gibi fazla zorlayacağımı düşünmüyorum açıkçası toshibayı çok severim eski laptopum toshibaydı 2006 yılında almıştım hala kullanıyorum toshibaya güvenim sonsuz ama diğer şuan çokta karlı gelmedi gözüme ve arkdaşta söyledi kronik hatalı diye dediğim gibi bir araştırma daha yapıp öyle karar vereceğim o zaman
Kullanmadım ama bildiğim kadarıyla Adata da kaliteli bir F/P markadır.
Sizde bişey söyleyin var mı farklı bir marka kafam iyice karışsın 😂

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı