Defkhammet
Hectopat
SATA'yı fazladan yazdım üstte.
Sırayla ilerlemeye çalışıyordum kusura bakmayın :'(
SATA'yı fazladan yazdım üstte.
Her M.2 SSD, NVMe arabirimine sahip değil ki?Pardon ama M.2 deyince biraz tuhafıma gidiyor NVMe M.2 diyelim biz ona.
O iş biraz daha markaya kaçıyor yani apple gibi ömür olarak daha iyidir ocz.Teşekkür ederim yorumunuz için M.2 almaya karar verdim çok sağolun.
Yanlış anlamayın ben bu işlerden pek anlamıyorum XPG nin hem okuma hem yazma hızı daha fazla hafızası da 12GB daha fazla ayrıca ışıklı mışıklıama toshibayla arasında 8 lira fark var neden acaba? XPG nin kalitesi düşük müdür?
Adata desem.Yanlış anlamayın ben bu işlerden pek anlamıyorum XPG nin hem okuma hem yazma hızı daha fazla hafızası da 12GB daha fazla ayrıca ışıklı mışıklıama toshibayla arasında 8 lira fark var neden acaba? XPG nin kalitesi düşük müdür?
Tamamdır düzeltiyorum NVMe M.2 umarım sizi memnun edebilmişimdirPardon ama M.2 deyince biraz tuhafıma gidiyor NVMe M.2 diyelim biz ona.
Hocam dediğim gibi profesyonel değilseniz boşuna hızları kafanıza takmayın.O iş biraz daha markaya kaçıyor yani apple gibi ömür olarak daha iyidir ocz.
Hayır. XPG'nin kalitesi ve ömrü yüz güldürecek derecede iyidir. OCZ serisinin sağlık düşüşü hakkında internette dolu şikayet geziyor. Şu an bütçenize göre en mantıklı olanı alıyorsunuz.Teşekkür ederim yorumunuz için M.2 almaya karar verdim çok sağolun.
Yanlış anlamayın ben bu işlerden pek anlamıyorum XPG nin hem okuma hem yazma hızı daha fazla hafızası da 12GB daha fazla ayrıca ışıklı mışıklıama toshibayla arasında 8 lira fark var neden acaba? XPG nin kalitesi düşük müdür?
O iş biraz daha markaya kaçıyor yani Apple gibi ömür olarak daha iyidir OCZ.
Bu okuma yazma hızı olayı yazma hızı bildiğim kadarıyla oyun kurarken işe yarıyor değil mi. Ben oyunları çok silip tekrar yüklüyorum bu konuda işime yaramaz mı?Hocam dediğim gibi profesyonel değilseniz boşuna hızları kafanıza takmayın.
"Teknoloji şans işidir." Tam burada söylenmesi gerek.Bak şimdi orada işler değişiyor ben dediğim gibi 4-5 sene götürmesini isterim. Adata o kadar götürmez mi? Yaptığım fazla bir şey yok. Günde 4-5 saat o da maksimum oyun oynuyorum o kadar.
SSD lerin ömrü çok uzundur. Kullanımı size göre değişir. At gibi kullanırsanız Samsung bile dayanmaz. Oturduğumuz yerden ömrü uzundur kısadır diyemeyiz arkadaşlar.Bak şimdi orada işler değişiyor ben dediğim gibi 4-5 sene götürmesini isterim. Adata o kadar götürmez mi? Yaptığım fazla bir şey yok. Günde 4-5 saat o da maksimum oyun oynuyorum o kadar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.