Arkadaşlar selamlar, PC'mde depolama sorunu yaşadığımdan dolayı 120GB'lik SSD'min yanına HDD takmayı düşünüyorum. Elimde Laptop'tan çıkma 500GB'lik bir HDD var. Bu bilgisayarıma takılır mı?
Takılır hocam. Aynı şekilde bağlayın. Kızak kullanmak gerekebilir. Örnek bir model.
n11.com'dan Molix Ssd Ve 2.5 Disk İçin To 3.5 İnç Çevirici Hdd Kızak seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
Ssd ve 2.5 Disk için To 3.5 İnç Çevirici Hdd Kızak Yuva en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Arkadaşlar selamlar, PC'mde depolama sorunu yaşadığımdan dolayı 120GB'lik SSD'min yanına HDD takmayı düşünüyorum. Elimde Laptop'tan çıkma 500GB'lik bir HDD var. Bu bilgisayarıma takılır mı?
CD girişine takılan bir aparat var. Onun ile yapabilirsiniz. Elimde var almak isterseniz yollayabilirim.
Ben konuyu yanlış anlamışım kusura bakmayınlaptopa takacaksınız sandım.