SSD yanına laptop'tan kalan HDD'yi takmak

yuvacıklı

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar, PC'mde depolama sorunu yaşadığımdan dolayı 120GB'lik SSD'min yanına HDD takmayı düşünüyorum. Elimde Laptop'tan çıkma 500GB'lik bir HDD var. Bu bilgisayarıma takılır mı?

Eğer fazladan SATA girişi varsa takılır yoksa USB dönüştürücü ile de kullanabilirsin.

Takılır hocam. Aynı şekilde bağlayın. Kızak kullanmak gerekebilir. Örnek bir model.
n11.com'dan Molix Ssd Ve 2.5 Disk İçin To 3.5 İnç Çevirici Hdd Kızak seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!

Arkadaşlar selamlar, PC'mde depolama sorunu yaşadığımdan dolayı 120GB'lik SSD'min yanına HDD takmayı düşünüyorum. Elimde Laptop'tan çıkma 500GB'lik bir HDD var. Bu bilgisayarıma takılır mı?

Takabilirisin ama tam performans vermiyor normal HDD göre sonuçta biri laptop için üretiliyor birisi masaüstü PC için.

CD girişine takılan bir aparat var. Onun ile yapabilirsiniz. Elimde var almak isterseniz yollayabilirim.
Ben konuyu yanlış anlamışım kusura bakmayın:)laptopa takacaksınız sandım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı