omrx
Hectopat
İndirdim. Fakat elimde yeterli bilgiler olmadığı için el mahkûm bir dahaki sefere diyorum.
Garip bir sorun ve çözüm yolu gibi geldi bana. Şimdilik bir sorun görmüyorum yaşamıyorum ama ileride çözüm yolu olarak aklıma kazınmış olur. Teşekkür ederim..Hocam geçmiş biraz zaman ama bende aynı şekilde sorun yaşamaktaydım. Firmat attıktan sonra düzeldi bende de. Tek çözüm bu sanırım.
Evet hocam bana da çok garip geliyor. Sorun bir de depolama 100 GB'nin altına düştüğünde başlıyor ve bir daha gitmiyor. Format sonrası tekrar yaşadım tekrar format atmak zorunda kaldım.Garip bir sorun ve çözüm yolu gibi geldi bana. Şimdilik bir sorun görmüyorum yaşamıyorum ama ileride çözüm yolu olarak aklıma kazınmış olur. Teşekkür ederim..
Windows bu ssd'de kurulu :/ format atmayı o yüzden uygun bulmadım henüzEvet hocam bana da çok garip geliyor. Sorun bir de depolama 100 GB'nin altına düştüğünde başlıyor ve bir daha gitmiyor. Format sonrası tekrar yaşadım tekrar format atmak zorunda kaldım.
Windows bu SSD'de kurulu :/ format atmayı o yüzden uygun bulmadım henüz![]()
Amaç 100gb'dan fazla alan bırakıp altına düşmemek mi yani sorun olmaması için? Diğer türlü asla bu durum oluşmadı mı? Kaç senelik kullanımınız var?Vallahi uzun bir iş değil be hocam. Dün akşam attım tekrar oldu diye. 30 dakika sürüyor.
Amaç 100GB'dan fazla alan bırakıp altına düşmemek mi yani sorun olmaması için? Diğer türlü asla bu durum oluşmadı mı? Kaç senelik kullanımınız var?
Laptop satın alımımda içinde bu vardı. 2 senelik benimki de. Birkaç ay önce test yapayım dedim ve bayağı düştüğünü gördüm. Günlük kullanımda gözüme bir şey çarpmıyor ama durum böyle..2.5 veya 3 senedir kullanıyorum. Geçende fark ettim. Net bir değer yok elimde kesin bilgi de değil. Şüphelendiğim 1-2 şey var. En son 70 GB'ye düşene kadar sorun yokken 70'e düştüğünde başladı. Tabii oyun iniyordu tam ne zaman başladı bilemiyorum. Belki 80 altı belki 120 altı.
Laptop satın alımımda içinde bu vardı. 2 senelik benimki de. Birkaç ay önce test yapayım dedim ve bayağı düştüğünü gördüm. Günlük kullanımda gözüme bir şey çarpmıyor ama durum böyle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.