Haklısın berbat. Ben yanlış gördüm.Dalga mı geçiyorsun? Yazma hızına bak!
Haklısın berbat. Ben yanlış gördüm.Dalga mı geçiyorsun? Yazma hızına bak!
Beyler düzeldi! Sanırsam, en iyileme sonrası değerler:Dostum sen o sayfayı kapat boşver önemli değil. Yazma hızında sorun var senin. Sistemi yeniden başat ve hız testini başlat. Bitene kadar dokunma bilgisayara.
Haklısın berbat. Ben yanlış gördüm.
O sıra bir de Microsoft Store Güncelleme yapıyorduDostum sen o sayfayı kapat boşver önemli değil. Yazma hızında sorun var senin. Sistemi yeniden başat ve hız testini başlat. Bitene kadar dokunma bilgisayara.
Yazma hızı düşük hala. 300/320 olduğunu söylüyor firma.Beyler düzeldi! Sanırsam, en iyileme sonrası değerler:
Sistemi henüz yeniden başlatmadım. Bir de yeniden başlatıp test edeceğim.
Eki Görüntüle 600594
Her şey kapalı ama hala böyleYazma hızı düşük hala. 300/320 olduğunu söylüyor firma.
Hiç bir şey açık olmasın ki test doğru sonuç versin.
Nereden aldınız? SSD sorunlu maalesef, iade edin.
Hepsiburada'dan satıcı Hepsiburada idi. Günlük kullanımda sorun çıkartır mı?Nereden aldınız? SSD sorunlu maalesef, iade edin.
Dediğim gibi SSD sorunlu. Bu hız işinizi görmez.Hepsiburada'dan satıcı Hepsiburada idi. Günlük kullanımda sorun çıkartır mı?
Dediğim gibi SSD sorunlu. Bu hız işinizi görmez.
Hepsiburada'dan satıcı Hepsiburada idi. Günlük kullanımda sorun çıkartır mı?
Sorun çözüldü. Tamamen Donanım Haber Forumundan birinin aptallığı. Bana write cache'i kapatmamı söyledi. Sorun bundan kaynaklanıyormuş. Bende bunu Toms Hardware'da konu açıp öğrendim. Sağolun şuan hızlar uçuyor.Haklısın berbat. Ben yanlış gördüm.
Evet şimdi özüne döndü işteSorun çözüldü. Tamamen Donanım Haber Forumundan birinin aptallığı. Bana write cache'i kapatmamı söyledi. Sorun bundan kaynaklanıyormuş. Bende bunu Toms Hardware'da konu açıp öğrendim. Sağolun şuan hızlar uçuyor.
Eki Görüntüle 600704
Sorun Çözüldü. KONU KİLİT.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.