SSD'de Sürekli Yer Azalması

MutantKral

Megapat
Daha fazla  
OCZ TRION 100 120 GB SSD kullanıcısıyım. Benim belirli oyunlarım ve dosyalarım vardır ve bunları kurduktan soran bilgisayarda 16-17 GB boş yer kalır. Fakat hiçbir şey indirmiyor olmama rağmen ve yüklememe rağmen en son kala kala 7, 8 GB kaldı. Sistem koruması kapalı. (Önbelleğe alınmış bir şey yok)

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows güncelleme kapalı değilse eğer bunun sebebi odur. Disk temizleme seçeneğinde sistem dosyaları temizleme kısmında windows güncelleme dosyalarının temizlenmesi seçeneği mevcut. Onu deneyin.

Ayrıca ayarlar - sistem - depolama kısmında da temizlik yapın. Uygulama önbellek temizlemesi yapacaktır.

Disk temizlemeyi açın sonra altta sistem dosyalarını temizle diye bir seçenek var onu seçip SSD hangi diskse onu seçip öyle temizleyin.

İşletim sisteminiz SSD'ye kurulu ise Windows boyutunu artıracaktır. Sadece güncelleme için değil, çeşitli log dosyalarını tutmak içinde kullanır ve siz bir şey yapmasanız da boyunu artacaktır. Belli bir boyuttan sonrasını azaltamayacaksınız.

konuyu hortlatıyorum fakat aynı sorun bende de var yeni konu açmak istemedim söylenenleri yaptım ssd 120gb oldugu için bir tek pubg var 30 gb boş yer kalıyor nasıl çözebilirim

Yani benim sorunu büyük bir dosya yüklememe rağmen yerin olması gerektiğinden daha dar olmasıydı.
Ve disk temizleme > Sistem dosyalarını temizle'den windows update gibi şeylerin 10gb yer kapladığını gördüm ve temizleme araçları ile temizledim.

konuyu hortlatıyorum fakat aynı sorun bende de var yeni konu açmak istemedim söylenenleri yaptım ssd 120gb oldugu için bir tek pubg var 30 gb boş yer kalıyor nasıl çözebilirim

Disk alanını analiz eden uygulamalar onlarla tarama yapın, neyin ne kadar alan yediğini görün ona göre temizlik yapın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı