Çözüldü SSD'deki Windows 10'un yanına Windows 11 kurulabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

sametbeyy1

Femtopat
Daha fazla  
RAM
3000 MHz 16 GB RAM
Anakart
ASUS Prime
İşlemci
AMD Ryzen 5
Herkese merhaba, başlıkta da göründüğü gibi Valorant oyununda Windows 11 çok hata veriyor diye Windows 10 kurdum 500 GB kapasiteli M.2 SSD'ime. Windows 10'da sadece Valorant oyununa gireceğim için aynı SSD'ye Windows 11 kurabilir miyim? SSD'yi Windows 10 için (sadece Valorant) ve Windows 11 için (gündelik kullanım) kullanacağım.
Olacak her iki işletim sistemi için 500 GB SSD'yi kaça böleyim ve performans kaybı yaşar mıyım? Kısacası sadece Valo için kaç GB, Windows 11 için kaç GB yer vereyim?
Ve Windows 11'de performans kaybı, açılış hızı değişir mi?

Çözüm
Evet, kurabilirsiniz. Bence Windows 10'a en az 100 GB vermenizde fayda var. Valorant diskte fazla yer kaplıyor, sıkıntı çıkarmasın sonra. Performans kaybı da yaşamazsınız.
Bu kadar uğraşacağınıza tek başına Windows 10 kursanız daha iyi olmaz mı? Konuya gelecek olursak aynı diske Windows 10 ve 11 kurabilirsiniz, sadece her açılışta hangi Windows'u boot etmek istediğinizi soracaktır.

Bu kadar uğraşacağınıza tek başına Windows 10 kursanız daha iyi olmaz mı? Konuya gelecek olursak aynı diske Windows 10 ve 11 kurabilirsiniz, sadece her açılışta hangi Windows'u boot etmek istediğinizi soracaktır.
zaten aktif win 11 kullanıcısıydım win 10a geçeyim oyunlarda hata almıyım dedim geçtim ama pek sevmedim açıkcası sadece win 11 de hatalı olan oyunumu valorantı yükledim win 11 kurup tüm işlerimi aktifliğimi win 11den yapacam sadece oyun için win 10a geçecem win 10 için zaten 128 gb yer ayırdım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı