SSD'deki Windows açılmıyor ve aygıtın onarılması gerekiyor

Tahhatass

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir tane SSD bir tane de HDD var. SSD'de Windows vardı simdi HDD'ye Windows yükledim. Fakat SSD'yi bicimlendirmedim. Neyse HDD Windows kurulumu bitti. Fakat ne kadar BIOS'tan SSD'yi secsem de bir türlü SSD'deki Windows'u kullanamiyorum hep HDD'yi seçiyor kendisi. HDD'yi söktüm. Sadece SSD takili bu sefer de aygıtınız onarılması gerekiyor diyor. Bir turlu SSD'deki Windows'u kullanamiyorum. Yardim edin.

Arkadaşlar bir tane SSD bir tane de HDD var. SSD'de Windows vardı simdi HDD'ye Windows yükledim. Fakat SSD'yi bicimlendirmedim. Neyse HDD Windows kurulumu bitti. Fakat ne kadar BIOS'tan SSD'yi secsem de bir türlü SSD'deki Windows'u kullanamiyorum hep HDD'yi seçiyor kendisi. HDD'yi söktüm. Sadece SSD takili bu sefer de aygıtınız onarılması gerekiyor diyor. Bir turlu SSD'deki Windows'u kullanamiyorum. Yardim edin.

SSD'nin EFI bölümü HDD içindedir, siz kurulumda HDD'nin bölümlerini sildiyseniz EFI uçmuştur, Windows açılmaz, SSD'de önemli bilgileriniz varsa HDD ile açıp alın, tekrar SSD'ye format atın, format esnasında tek disk takılı kalsın.

SSD'deki Windows'a ihtiyacınız varsa EFI bölümünü tekrar oluşturmayı deneyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı