SSD'den Windows başlamıyor

1wroxy

Hectopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
Kioxia 480GB Exceria Serisi Sata 3.0 SSD (555MB Ok
Merhaba; geçtiğimiz gün Twitch'de yayın izlerken bir anda bilgisayar dondu. Restart attım ama sonrasında Windows başlamadı. Format atmayı denediğimde de aşağıdaki hatayı verdi. SSD mi bozuldu? Yoksa başka bir sorun mu var. Sistemi 4 ay önce topladım.

IMG_20221124_224111.jpg

Son düzenleme:
Merhaba; geçtiğimiz gün Twitch'de yayın izlerken bir anda bilgisayar dondu. Restart attım ama sonrasında Windows başlamadı. Format atmayı denediğimde de aşağıdaki hatayı verdi. SSD mi bozuldu? Yoksa başka bir sorun mu var. Sistem toplayalı daha 4 ay bile olmadı.

Eki Görüntüle 1583371
Format atarken flas bellek oynamis sanirim. Yuklenecek surucu ile ilgili bjr hata olsa muhtemelen baska bir hata yazardi
Ya da flas bellek format sirasinda olmus.

Merhaba; geçtiğimiz gün Twitch'de yayın izlerken bir anda bilgisayar dondu. Restart attım ama sonrasında Windows başlamadı. Format atmayı denediğimde de aşağıdaki hatayı verdi. SSD mi bozuldu? Yoksa başka bir sorun mu var. Sistem toplayalı daha 4 ay bile olmadı.

Eki Görüntüle 1583371

Dosya bozuk olabilir yeniden indirin dosyayı ve yeniden yazdırın bu hatalar bazen dosyadan oluyor.

Nasıl bir hata alıyorsun ve tekrar ISO yazmayı ve başka bir flaş bellekle boot etmeyi dene üstte dendiği gibi.
Üstte belirtmeyi unutmuşum. Bilgisayarı normal şekilde açmaya çalıştığımda "reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key" uyarısı alıyorum.

Üstte belirtmeyi unutmuşum. Bilgisayarı normal şekilde açmaya çalıştığımda "reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key" uyarısı alıyorum.
Asil mevzuyu atlamissin :D
Ya disk olmus ya diskin icindekiler ucmus ya da bir sekilde bootloaderin bozulmus bence.

Üstte belirtmeyi unutmuşum. Bilgisayarı normal şekilde açmaya çalıştığımda "reboot and select proper boot device or insert boot Media in selected boot device and press a key" uyarısı alıyorum.

Windows boot managera bir şeyler olmuş gibi başka USB'ye Windows'un sitesinden indirip yazdırın başka USB girişinden formatlamayı deneyin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00