Çözüldü SSD'den Windows başlatılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Jroxy

Kilopat
Yer
Sivas
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
SSD'yi Boot edemiyor, içinde Windows var ve görmüyor galiba CTRL+alt+Del'e basın diyor. Sadece boş bir HDD'den Boot edebiliyorum.
HDD'de sorunlu, kilitlenmeler yaratıyor. Ne yapmam gerek?

Dosya Ekleri

• IMG_20201207_094808.jpg
    145,3 KB · Görüntüleme: 72
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yanlışlıkla UEFİ kurmuş olmayasınız. Hata kodu falan mı var mı ? Yoksa siyah ekran ' da mı takılıyor

Ve Fast Boot'u kapatıp deneyin. Legacy Mod'da açın Secure Boot'u kapatın
UEFİ zaten hocam. Boot seçeneğinde ilk sırada zaten sorunu internetten araştırarak çözdüm sanırım deneyip yazacağım buraya.
Sorunu çözdüm siz siz olun 2 disk takılıyken format atmayın. Boot etme şeyi HDD'ye kurulmuş Windows SSD'ye kurulmuş.
Bios ayarlarında boot menusundan windows boot ' u ssd seçiniz, ilk sırada olsun ve ayarları F10 tuşu ile kaydedin. Windowsu ssdden başlatıcak

Yanlışlıkla UEFİ kurmuş olmayasınız. Hata kodu falan mı var mı ? Yoksa siyah ekran ' da mı takılıyor
SSD'yi Boot edemiyor, içinde Windows var ve görmüyor galiba CTRL+alt+Del'e basın diyor. Sadece boş bir HDD'den Boot edebiliyorum.
HDD'de sorunlu, kilitlenmeler yaratıyor. Ne yapmam gerek?

UEFİ zaten hocam. Boot seçeneğinde ilk sırada zaten sorunu internetten araştırarak çözdüm sanırım deneyip yazacağım buraya.
Sorunu çözdüm siz siz olun 2 disk takılıyken format atmayın. Boot etme şeyi HDD'ye kurulmuş Windows SSD'ye kurulmuş.

Son düzenleme:
Çözüm
Sevindim. İyi günler.

HDD'de EFI bölümü varken boş disk takıp ona kurulum yaparsanız zaten EFI var deyip boş diske onu kurmuyor. Olaylar karışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…