SSD'li Bilgisayarın Açılış Süresi Ne Kadar Olmalı ?

Benim laptobumun işlemcisi Intel Pentium model numarasını hatırlamıyorum, işletim sistemi Windows 10 açıkçası şaşırtıcı bir durum ama yaklaşık 3 saniyede açılıyor. Sanırsam İntel Fast... bir ayar vardı biosta onu açınca böyle oldu.

Konu açılalı neredeyse 3 sene olacak.

benim pc ekran kartı asus 1660 ti işlemci ryzen 3600 anakart asus tuf gaming b-450 plus 250 gb samsung 3.0 okuma hızlı ssd var harddisk yok ancak bilgisayar 45 saniye gibi bi sürede acılıyor neden olabilir

HDD kullanıyorum bu gün bilgisayar 47 saniyede açıldı her şeyi yapıyorum erken açılması için ama hiçbir şey fayda etmiyor. Benim şöyle oluyor. Güç düğmesine basıyorum. 5 sn logo ekranı kalıyor sonra 30 saniye siyah ekranda bekliyor sonra şifre için 10 saniye bekliyorum. Yani masaüstüne gelmem 45 sn gibi bir şey oluyor.
Neden HDD aldıysam hep bunun yüzünden oluyor. Başlangıç tertemiz hiçbir uygulama çalışmıyor. Arka plan uygulamaları kapalı. Ellerimi vampirler kemirseydi de HDD almasaydım.

Son düzenleme:
Sabit 6 saniye Boot sürem bileşenler imzada iyi günler.

Benim SSD'li bilgisayar 3.saniyede gigabyte yazıyor 6.saniyede ekran geliyor (şifre yokken) 8.saniyede tamamen açılıyor 10.saniyede kendine geliyor 11.saniyede direk google'a giriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…