SSD'nin bozulduğu nasıl anlaşılır?

nacmice

Centipat
Daha fazla  
Merhaba 2 gün önce Forza Horizon 5'i güncellerken bilgisayar başından kalkmam gerekti geri geldiğimde bilgiyasar kendini yeniden başlatmıştı. "bu bilgisayar" açtığım zaman oyunlarımın yüklü olduğu SSD'yi göremedim. Disk yönetiminden girip baktım başlatılmamış olarak gözüküyordu. Sağ tıklayıp başlat dedim ama hiçbir şey olmadı.

Ekran görüntüsü 2024-12-10 133858.png

Sonra bu forumda gördüğüm başka bir konuda CMD'yi açıp Diskpart'tan çözmeye çalıştım fakat onda da şöyle bir sorun çıktı;

Ekran görüntüsü 2024-12-10 134225.png

Umarım SSD bozulmamıştır yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunlar giderse gitsin derseniz;
Disk yönetiminden bölüm silinebiliyorsa silmeyi deneyip yeniden bölüm oluşturup, biçimlendirin. Silme aktif değilse biçimlendirmeyi deneyin.

Oradan da olmuyorsa Mini partition tool ile bölüm silip yeniden oluşturmayı deneyin. (Ücretsiz sürümü ile yapabilirsiniz.)

Disk yönetiminden bölüm silinebiliyorsa silmeyi deneyip yeniden bölüm oluşturup, biçimlendirin. Silme aktif değilse biçimlendirmeyi deneyin.

Oradan da olmuyorsa Mini partition tool ile bölüm silip yeniden oluşturmayı deneyin. (Ücretsiz sürümü ile yapabilirsiniz.)

Disk yönetiminden hiç bir şey yapamıyorum linkini attığınız uygulamayla deneyeceğim.

Sıkıntılı olan disk 3 bad disk yazıyor ve hiç bi şekilde işlem yapamıyorum
Ekran görüntüsü 2024-12-10 140946.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı