SSD'nin DotA da etkisi nedir ?

tbabatas

Kilopat
Katılım
2 Ağustos 2013
Mesajlar
25
İyi günler direk konuya gireyim. Bir sistem kurdum fakat sistemde SSD yok. En sevdigim oyun dota 2 oldugundan hard disk mi kullansam ssd mi alsam bilemedim. Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar varsa yorum atarlarsa sevinirim.

Not: Konuyu tabletten yazıyorum. Türkçeyi doğru kullanmadığım için ceza alabilirim ama tablette bazı harfleri düzeltemiyorum ( s , g , i , vb. ).
 
Son düzenleyen: Moderatör:
SSD alabiliyorsanız, bütçeniz varsa tabii ki alın. SSD üzerinde yüklü olan her şeyin yüklenme hızı artar. Ama ben SSD'me oyun kurmuyorum. Özellikle Dota hızlı yüklenmeden, çabuk erişimden faydalanacak bir oyun değil bana sorarsanız çünkü aynı haritada yarım saatten fazla oynuyorsunuz, çok fazla yükleme ekranı yok.
 
SSD'nin Dota 2 üzerinde etkisi yok denilecek kadar azdır. Eğer SSD'ye kurarsan tek faydası oyun başlarken yükleme ekranını daha çabuk geçersin. Onun da bir manası yok çünkü yine diğer oyuncuları bekleyeceksin.
 
Temizlense bile oynıyacağımı sanmıyorum. LoL tamamen hatadır. Zaten LoL topluluğunun çok sevdiği Türk HWA Gaming aslında dota takımıydı Na'Vi ye 0-3 yenilince dota onlara zor geldi ( burda kendimi yerlere atarak gülmüştüm ) ve böylece lole başladılar. Kısaca LoL sadece MOBA'yı oynayamayanların oyunudur kanıtı HWA Gamingtir bu kadar basit öte yandan dotayı lolden ayıran özellik şudur dota oyuncularına HİLEYİ KENDİSİ VERİYOR.
 
Son düzenleme:
Dota tarzı oyunlarda oyuna bilgisayarı ve interneti en yavaş kişi kadar hızlı bağlanırsız. Bu tip oyunlarda SSD oyunun hızlı başlamasına fayda etmeyecektir.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı