SSD'nin faydası olurmu?

Raptors012

Hectopat
Katılım
7 Mart 2015
Mesajlar
15
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam arkadaşlar.Bir sistem topluyorum ve bu sisteme samsung 840 evo 120 gb bi SSD takmak istiyorum.Faydası olurmu, yoksa hiç boşuna masraf etmeyeyimmi.
Sistem özellikleri;
İşlemciIntel Core i5 4460
AnakartMSI Z97 Gaming 3
Ekran KartıMSI GTX960 Gaming
[TBODY] [/TBODY]
Kingston HyperX Savage Red HX316C9SR/8
Seagate Barracuda 2TB 7200 RPM
 
Sistem toplamak için hiç iyi bi vakit değil dostum. Bence dolar düşene kadar paranı biriktirip 970'li veya AMD'nin çıkaracağı yeni seri kartlarından bir sistem toplamaya bak. İlla sorunun cevabını istersen SSD'nin hız açısından çok faydası var ama şuan herşey ateş pahası :mad::mad:
 
Şöyle düşün ssd içinde bulundurduğun her dosya hdd'den çok daha hızlı açılacak ve çalışacak dostum. Örneğin windows baya hızlı açılıyor. Ancak tabi alman şart değil. Aslına bakarsan lüx.
 
hocam o yazdıkların icinde ssd yoksa ayıptır yani :D senin ki tipi mercedes motoru 124 gibi bir sey olmus ben 1 seneyi geckindir kullanıyorum akıllara zarar faydası var öyleki windows u 4-5 dk içinde kuruyor sistemin açılması 3 veya 4 sn monitörden önce açılıyor sistem ;) yazdığın ssd 10 numara ;)
 
Samsung 850 evo 250 gb SSD dünyasının kralı gibi, eğer alırsanız ki bir problem olmaz hız konusunda da çok net fark yaratır, 850 evo öneriyorum.
 
Bende bu ssd konusunu bayağı araştırdım ama ben çizim pc si topluyorum. Bana gelen öneriler bütçede sıkıntı yoksa samsung evo değil pro al yönündeydi.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı