SSD'nin FPS'ye etkisi

O halde oyun NVIDIA ekran kartıyla çalışmıyor olabilir. Şu videoyu takip ederek NVIDIA 840M ile çalıştığına emin olun oyunun.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yok çalışıyor kardeşim. Ben test ettim. Oyun sırasında baktım menüden altta oyun ekli ekran kartına ve öyle çalıştırıyor.

Yok çalışıyor kardeşim. Ben test ettim. Oyun sırasında baktım menüden altta oyun ekli ekran kartına ve öyle çalıştırıyor.
O halde garip, güncellemelerle oyun ağırlaşmış olabilir çünkü ETS 2'yi eski masaüstü bilgisayarımla bile oynayabiliyordum. Belki multiplayer olmasının da etkisi vardır FPS düşüşünde.

O halde garip, güncellemelerle oyun ağırlaşmış olabilir çünkü ETS 2'yi eski masaüstü bilgisayarımla bile oynayabiliyordum. Belki multiplayer olmasının da etkisi vardır FPS düşüşünde.
Oyun ayarlarını az olarak fazla olmamak kaydıyla fps yükselmesi olurmu ben yanlış biliyorum galiba hani normalde oyun grafiklerini düşürdüğümüzde fps artışı olmaz mı ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı