SSD'nin Performansa Katkısı

SSD caddy kulanan var mı peki nasıl kullanımı kurulumu falan? Ayrıca başlıkta belirtmeyi unuttum benim laptopda USB 3.0 girişi yok eSata ve 2.0 girişi var. Bunlar SSD için bir dezavantaj olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
@veayra eSata'yı bilmem ama 2.0 ve 3.0 performans kaybı yaşatır. Laptop kullanıyorsan şu anki kullandığın sabit diski çıkarıp yeni aldığın SSD'yi tak. Biraz yük kapasiteli bir SSD al. 480 GB falan olsun.
HDD yerine SSD takabilir miyim? Girisleri ayni mi? Ayrica bir SSD yuvasi yok, bilgisayar epey eski :)

SATA girişi uyumlu olan yere neden takamayasın? Ben de laptop kullanıyorum, SSD'ye işletim sistemi kurulu 120 GB kendileri birazcık :) Ama makine açılışını tartışmam bile, bir de HDD Caddy aldım DVD-ROM yerine taktım, oyunlar da ona kurulu. Kafam epey bir rahat.

SATA girişi uyumlu olan yere neden takamayasın? Ben de laptop kullanıyorum, SSD'ye işletim sistemi kurulu 120 GB kendileri birazcık :) Ama makine açılışını tartışmam bile, bir de HDD Caddy aldım DVD-ROM yerine taktım, oyunlar da ona kurulu. Kafam epey bir rahat.
Şimdi benim SATA girişi ile DVD-ROM sürücüsü karşılıklı ters tarafta, beni düşündüren de o zaten. Onun bağlantısını nasıl yapacağım?

SSD caddy kulanan var mı peki nasıl kullanımı kurulumu falan? Ayrıca başlıkta belirtmeyi unuttum benim laptopda USB 3.0 girişi yok eSata ve 2.0 girişi var. Bunlar SSD için bir dezavantaj olur mu?
Denemek için HDD'yi ona taktık normal açılıyor birşey yapmaya gerek yok SSD'ye kurulum yapınca Formatlarsın.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı