- Makaleler
- 1
Bağımsız sürücüler olduğu için ana makinenin hızını etkilemez. Ancak programları HDD'ye kurarsanız SSD'nin hız farkından o programda yararlanamazsınız. SSHD apayrı bir sürücü türü.
Yani sistem dosyalarını, programları ve oyunları SSD hızından yararlanabilmesi için HDD'ye değil SSD'ye kurmam lazım.Bağımsız sürücüler olduğu için hızı ana makinenin hızını etkilemez. Ancak programları HDD'ye kurarsanız SSD'nin hız farkından o programda yararlanamazsınız. SSHD apayrı bir sürücü türü.
Aynen öyle özellikle Windows SSD'ye kuruluysa aşırı derece de hızlı açılır ve hızlı birşekil de çalışır.Yani sistem dosyalarını, programları ve oyunları SSD hızından yararlanabilmesi için HDD'ye değil SSD'ye kurmam lazım.
Ama siz sakın benim gibi performans düşkünü olupta SSD'yi GTA V ile kaplamayınYani sistem dosyalarını, programları ve oyunları SSD hızından yararlanabilmesi için HDD'ye değil SSD'ye kurmam lazım.
Onun güç seçeneklerinde ayarları varHocam konu eskimiş ama ben de yazayım dedim. Benim bilgisayarımda da bir 240GB SSD ve 500GB HDD var. Bilgisayarı uzun süre internette gezinirken kullandığım zaman HDD'yi durduruyor ve ben ne zaman herhangi başka bir program açsam HDD'de olmamasına rağmen nedense tekrar HDD'yi başlatıyor bu da biraz uzun sürdüğü için o program geç açılıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.