SSD'siz Windows 10 kullanılır mı?

SSD'siz kullandığım zamanlar vardı. Keşke daha önce alsaymışım dedim SSD'yi. %100 disk kullanımı sorunu ortadan kaldırıyor. Güncelleme yaparken Windows 10'u kullanabiliyorsunuz. Daha hızlı açılıp daha hızlı kapanıyor. Programlar HDD'ye göre çok kısa bir sürede açılıyor. En çok oynadığınız oyunları atarsanız "loading" ekranında bekleme süreniz kısalıyor.
 
Hayır şart değil. 7200 RPM HDD ile açabilirsiniz. Sadece SSD'den daha yavaştır.
Abiciğim ssd siz windows 10 sürekli arıza çıkarır özellikle düşük sistemlerde ssd yoksa bilgisayar maksimum 4,5 saat açık kalır bilgisayar. Ama bu sorunlar format atıldıktan bir kaç ay sonra olur
SSD siz kullanabilirsin tek dezavantajı hız olur, bir problem çıkmaz SSD siz.
Bilgisayar maksimum 4,5 saat açık kalır sonra kapanır.
 
Dediğinizi anlamadım. Ben 3 sene SSD siz bilgisayar kullandım sıkıntısı da yoktu. HDD ile kullanabilir yani.
Windows 10 dan bahsediyoruz düşük sistemlerde iyi bir harddisk iniz iyi deilse olmaz aynı sıkıntıyı ikincil bilgisayarımda yaşamaktayım sıkıntı harddiskte .
Windows 10 dan bahsediyoruz düşük sistemlerde iyi bir harddisk iniz iyi deilse olmaz aynı sıkıntıyı ikincil bilgisayarımda yaşamaktayım sıkıntı harddiskte .
Kısacası ssd siz bilgisayarlarda windows 10 varsa birde sistem düşükse bilgisayar yavaşlıyor ve kapanıyor
 
Öyle bir şey yok. Yıllardır HDD ile Windows 10 kullanıyorum bir yavaşlığını şahsen görmedim ama tabii ki SSD çok daha hızlı ve tepkiseldir.

Yeni SSD'ye geçtim allaha şükür 5400 RPM ve ölmüş bir diskten buna geçince çağ atladım arkada Adobe'ya da sistem güncel atarken PC ölüyordu şu an Photoshop'u 5 snde açıyor. Diğer bilgisayarım mevta oldu mecburi buna kaldım bunada azcık bakım yaptım 4RAM ekstradan toplam 8 oldu 240'ta SSD taktım. Ölen msataydı o yüzden takamadım.
Dediğinizi anlamadım. Ben 3 sene SSD'siz bilgisayar kullandım sıkıntısı da yoktu. HDD ile kullanabilir yani.

Zamanında Toshiba kullandım 5400 RPM Celeron'da cabası PC 2 dakikaya zor açılıyor ve güncel atarken bayılıyor ölüyor sonrada kapanıyordu veri yazarken ısınırsa hız düşürüyordu ders videlerini atarken 6 mb/s düştüğünü ardına mavi ekran verip kapandığını bilirim 5400 almayın aldırtmayın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı