SSD'ye geçmek

Teşekkür ederim cevap için sorun HDD kaynaklı olmasa bile böyle bi sisteme SSD daha uygun olacağı için pişman olmam, oyun esnasında HDD kullanımı %95 lere kadar çıkıyor er yada geç yapılması gereken bi işlem benim için. Tohum şart yani

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe yeterliyse, almışken 1TB almanızı isterim.

Bütçe yeterliyse, almışken 1TB almanızı isterim.

Aslında doğru diyorsunuz ama askere gideceğimden dolayı fazla masraf yapmak istemiyorum. 250GB işimi fazlasıyla görecek
Arkadaşlar SSD'yi satın aldım. Çok memnunum 5 dakikada Win10 kurulumu yaptım, Bilgisayar 5 saniyede açılmaya başladı ve son olarak bazı oyunlarda FPS düşüşü yaşıyordum bu sorun ortadan kalktı. Ayrıca kopyalama aktarma hızı çok yüksek...
Belki arkadaşlara fikir açısından yardım olmak için konuyu güncellemek istedim. SSD'yi aldıktan sonra bilgisayar 5 saniyede açılmaya başladı, yaklaşık 4-5 dakika arasında formatlama işlemi yaptım. Dosya kopyalama yapıştırmalarda büyük derecede fark edildi. HDD %100 disk kullanımı sorunu vardı, artık bu sorunda ortadan kalktı. En önemlisi oyunlarda bazı noktalarda yaşadığım FPS düşüşü tamamen çözülmüş durumda. Kısacası Samsung Evo alacak arkadaşlar pişman olmaz. Yorum yazanlarada teşekkür ediyorum...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…