Arkadaşlar sistemimde EZCOOL S280 480GB SSD olmasına rağmen bilgisayar 50-70 saniye süre arasında açılıyor ve masaüstünde bazen takılmalar donmalar oluyor. Daha önce SSD'li bir bilgisayar kullanmadım fakat bu süre bana çok uzun geldi var mı bir tavsiyeniz bu konuda? Unutmuş olabileceğim bir ayar vs?
Arkadaşlar sistemimde EZCOOL S280 480GB SSD olmasına rağmen bilgisayar 50-70 saniye süre arasında açılıyor ve masaüstünde bazen takılmalar donmalar oluyor. Daha önce SSD'li bir bilgisayar kullanmadım fakat bu süre bana çok uzun geldi var mı bir tavsiyeniz bu konuda? Unutmuş olabileceğim bir ayar vs? Eki Görüntüle 510231
Sadece SSD'yi takıp mı yapıyorsunuz testleri? Windows SSD'de mi kurulu. SSD'de bu değer çok saçma. Bende HDD var 30 saniye sürmüyor bile açılması. Fast Boot'u da açın. BIOS üzerinden açabilirsiniz veya anakartınız MSI ise MSI Fast Boot sürücüsünü indirip açabilrisiniz direk driver üzerinden. Ayrıca sistem başlangıcın da açılan programlar varsa kapatın.
Sadece SSD'yi takıp mı yapıyorsunuz testleri? Windows SSD'de mi kurulu. SSD'de bu değer çok saçma. Bende HDD var 30 saniye sürmüyor bile açılması. Fast Boot'u da açın. BIOS üzerinden açabilirsiniz veya anakartınız MSI ise MSI Fast Boot sürücüsünü indirip açabilrisiniz direk driver üzerinden. Ayrıca sistem başlangıcın da açılan programlar varsa kapatın.
Windows'u Technopat'ın videolarını izleyerek kurmuştum. Ondan bir süre sonra Windows'u sıfırladım, durum gene aynı. Daha temizi varsa yazar mısınız?
Veya Windows u tamamen kaldırmanın bir yolu var mı SSD'den acaba?
Windows'u Technopat'ın videolarını izleyerek kurmuştum. Ondan bir süre sonra Windows'u sıfırladım, durum gene aynı. Daha temizi varsa yazar mısınız?
Veya Windows u tamamen kaldırmanın bir yolu var mı SSD'den acaba?