SSD'ye sahip bilgisayar 3 dakikada açılıyor

Evet. 3 dakika boot süresi aksine masaüstü çok hızlı geliyor ve açıldığı anda kullanabiliyorum ama açılış hızı baya uzun.

İlk format attığımda sadece ekran kartı sürücüsünü indirip yeniden başlattığımda yine 3 dakika sürdü Vanguard ile bir alakası yok.
msconfig açarak ayarları aşağıdaki gibi yapın ve yeniden başlatmayı deneyin.

resim_2022-04-09_170944879.png

Eki Görüntüle 1354374
Hocam pek bir işe yaramadı ama aklımda bir fikir var. Denetim masası>Donanım ve Ses>Güç Seçenekleri> Güç düğmelerinin ne yapacaklarını seçin>Hızlı başlatmayı aç. Ayarı bende kapalı çünkü açtığımda bilgisayar kapandığında yeniden açılıyor. Dün de cevap veremememin sebebi buydu. Şimdi onu kapatınca sorun çözüldü ama bilgisayar hala geç açılıyor.

Eki Görüntüle 1354374
Sorunun kaynağını buldum. Yeni konu açacağım. Konu kapanabilir.
Hocam pek bir işe yaramadı ama aklımda bir fikir var. Denetim masası>Donanım ve Ses>Güç Seçenekleri> Güç düğmelerinin ne yapacaklarını seçin>Hızlı başlatmayı aç. Ayarı bende kapalı çünkü açtığımda bilgisayar kapandığında yeniden açılıyor. Dün de cevap veremememin sebebi buydu. Şimdi onu kapatınca sorun çözüldü ama bilgisayar hala geç açılıyor.

Sorunun kaynağını buldum. Yeni konu açacağım. Konu kapanabilir.
Sebebi bilgisayarın başlangıçta Legacy olarak kurulmasıymış. Kendim formatlayıp UEFI'ye çektim şu anda 3 saniyede açılıyor yine de yardımlarınız için teşekkür ederim iyi sosyaller. (konu kapanabilir)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı