SSD'ye Windows kurma

Merhaba, SSD'yi PC'ye taktım. Masaüstü kullanıyorum. Ama nasıl Windows kurucağımı bilmiyorum. Format atmak için bilgilerin olduğu flash elimde. Adım adım ne yapmam gerekiyor? SSD ve HDD'yi beraber kullanacağım. Boot menüsüne girip en üste neyi almam gerekiyor? SSD'yi mi? Flash belleği mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Rufus ile flash belleğe Windows ISO dosyasını yazdıracaksın. Bilgisayarı bu flash bellek ile başlatacaksın. Genelde F12 F8 F5 olur. Windows kurulumuna geçeceksin.
Boot menüsünden flash belleği en üste alıp flash ile bilgisayarı boot edip kurmanız gerekiyor windows kurulumu aşırı zor bir şey değil zaten.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam dediğimi anlatamadım sanırım. Flash üzerinden format atmayı biliyorum. Eskiden sadece HDD'ye kurmuştum. Şimdi nasıl Windowsu SSD'ye kuracağım.

Hocam dediğimi anlatamadım sanırım. Flash üzerinden format atmayı biliyorum. Eskiden sadece HDD'ye kurmuştum. Şimdi nasıl Windowsu SSD'ye kuracağım.
Hocam boyutundan anlarsınız hangisinin SSD HDD olduğunu. HDD yi biçimlendirin temizlemek istiyorsanız, sonrasında SSD yi seçip devam edin. SSD de HDD gibi bir disk olarak gözükecek zaten.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı