intromaker
Decapat
Daha fazla
sadece bir ucunu SSD'ye takacağım ama değil mi?Eki Görüntüle 2036797
İşaretlediğim yerler SATA girişleri. Üstteki CD sürücüsünün SATA kablosunu çıkar ve güç bağlantısında çıkar. Onları SSD'ye bağla.
Sadece bir ucunu SSD'ye takacağım ama değil mi?
DVD sürücüde takılı olan kabloları direkt SSD'ye bağla, sonra bilgisayar açılınca bu dediğimi yaparsın. Daha sonra 1 tane SATA veri kablosu 1 tane de molex - SATA güç çevirici kablosu aldığında DVD'yi de bağlarsın istersen.Sadece bir ucunu SSD'ye takacağım ama değil mi?
tamamdır çok teşekkür ederim yardım eden herkese. Biraz fazla uğraştırdım sizleri kusura bakmayın, pek fazla anlamıyorum bu işlerden deEvet üstteki olanı söküp tak.
hocam zaten DVD'yle bir işim olmuyordu, o yüzden iyi oldu şimdiDVD sürücüde takılı olan kabloları direkt SSD'ye bağla, sonra bilgisayar açılınca bu dediğimi yaparsın. Daha sonra 1 tane SATA veri kablosu 1 tane de molex - SATA güç çevirici kablosu aldığında DVD'yi de bağlarsın istersen.
Bilgisayar açılınca diski göremiyorsan masaüstündeki bilgisayarım ikonuna sağ tıkla, yönet'e bas, orada disk yönetimi kısmına gelip son taktığın diski biçimlendirdiğinde kullanılabilir olacak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.