SSD'yi nereye takmak gerek?

intromaker

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar aşağıdaki fotoğrafta SSD'yi nereye takmam gerek söyleyebilir misiniz? Kaç saattir kasayla bakışıyorum çünkü :)

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2023-11-30 at 20.33.55.jpeg
    WhatsApp Image 2023-11-30 at 20.33.55.jpeg
    147,6 KB · Görüntüleme: 82
Sadece bir ucunu SSD'ye takacağım ama değil mi?
DVD sürücüde takılı olan kabloları direkt SSD'ye bağla, sonra bilgisayar açılınca bu dediğimi yaparsın. Daha sonra 1 tane SATA veri kablosu 1 tane de molex - SATA güç çevirici kablosu aldığında DVD'yi de bağlarsın istersen.

Bilgisayar açılınca diski göremiyorsan masaüstündeki bilgisayarım ikonuna sağ tıkla, yönet'e bas, orada disk yönetimi kısmına gelip son taktığın diski biçimlendirdiğinde kullanılabilir olacak.

Evet üstteki olanı söküp tak.
tamamdır çok teşekkür ederim yardım eden herkese. Biraz fazla uğraştırdım sizleri kusura bakmayın, pek fazla anlamıyorum bu işlerden de :)

DVD sürücüde takılı olan kabloları direkt SSD'ye bağla, sonra bilgisayar açılınca bu dediğimi yaparsın. Daha sonra 1 tane SATA veri kablosu 1 tane de molex - SATA güç çevirici kablosu aldığında DVD'yi de bağlarsın istersen.

Bilgisayar açılınca diski göremiyorsan masaüstündeki bilgisayarım ikonuna sağ tıkla, yönet'e bas, orada disk yönetimi kısmına gelip son taktığın diski biçimlendirdiğinde kullanılabilir olacak.
hocam zaten DVD'yle bir işim olmuyordu, o yüzden iyi oldu şimdi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı