SSD'yi sıfırlamak

buraktmr

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 24 saattir uğraşıyorum. HDD'yi SSD'ye kopyalayıp bilgisayarımı hızlandıracaktım. Başıma gelmeyen kalmadı.
Önce disk klonlama yaptım fakat ne HDD'den verileri sildi ne de SSD'yi PC'ye takınca açtı. Açmadı.
Sonra saatlerce uğraşıp vazgeçtim. Tamam dedim SSD'ye direkt Windows kurayım, geri kalanı elle kopyalayayım dedim. Ama bu seferde HDD'den kopyalanmış olduğu için HDD'de de olan 150 - 250 MB bölümler benim yeni SSD'de de oldu. Yani SSD parçalandı adeta. Biçimlendirince de düzelmiyor. Tek isteğim sıfır SSD'me kavusmak.
Fotoğraf mevcut.
Bakın ustteki HDD'de gibi alttaki SSD de parçalandı ve duzelmiyor.

1610221454480.png

Dosya Ekleri

• 1610221435409.png
    1610221435409.png
    181,7 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleyen: Moderatör:
Acronis yazılımıyla mı yaptınız. Bu arada Disk Yönetiminden bütün Partitions'ları silemezsiniz. İzin vermiyor. Windows kurulum USB'si oluşturup, Disk'e yükleme kısmına kadar gelin. Silmek istediğiniz bölümleri silin. Ardından kurulumu kapatın ve Disk yönetimini açın. Bütün halde Ayrılamamış Alan gözükecek. Sağ tık Yeni Basit Birim deyip kullanmaya devam edebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı