SSD'yi Sıfırlayıp Windows Kurmak

• Konuyu başlatan Kedi_
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 672

Kedi_

Decapat
Yer
Zonguldak
Daha fazla  
Meslek
Acemi Grafiker
Öncelikle merhaba,
Eski bilgisayarımdan kalma Bir SSD'm var, bunun içinde Windows yüklü.
Ben bunu yeni bilgisayarıma takmak istiyordum ve taktım fakat BIOS ekranına geliyor, harddiskle beraber taktım bilgisayar açıldı. E diski olarak gözüküyor içindekiler, ben bunu nasıl sıfırlarım?
Bir sormak istediğim şey daha var, bunu sıfırladıktan sonra var olan Windows'u bunun içine nasıl atarım? Tekrardan Windows yükleyemem çünkü herhangi bir USB veya orijinal key falan yok, çok fazla anlamıyorum acil bir şekilde yardımcı olursanız mutlu olurum.

Öncelikle online Windows hesabın var ve önceki kurulum ile birleştirilmiş ise yeni anahtara ihtiyacın yok. Var olan anahtarı bu konuda yazdığı şekilde öğrenebilirsiniz:
Windows 10 Ürün Anahtarı Bulma
Windows'u başka diske aktarmak diye birşey ümkün değil. Bu HDD'nizi SSD'ye klonlayarak yapılabilir. Büyük ihtimalle de HDD SSD'den çok büyük olduğu için bu işlem mümkün değil. 20 TL ye USB alıp içine Windows 10'un son sürümünü indirerek yeniden formatlamanız sizin için en mantıklısı olacaktır.

Öncelikle merhaba,
Eski bilgisayarımdan kalma Bir SSD'm var, bunun içinde Windows yüklü.
Ben bunu yeni bilgisayarıma takmak istiyordum ve taktım fakat BIOS ekranına geliyor, harddiskle beraber taktım bilgisayar açıldı. E diski olarak gözüküyor içindekiler, ben bunu nasıl sıfırlarım?
Bir sormak istediğim şey daha var, bunu sıfırladıktan sonra var olan Windows'u bunun içine nasıl atarım? Tekrardan Windows yükleyemem çünkü herhangi bir USB veya orijinal key falan yok, çok fazla anlamıyorum acil bir şekilde yardımcı olursanız mutlu olurum.
BİOS'tan SSD seçince olmuyorsa mecbur format atacaksınız yada HDD klonlayacaksınız fakat Windows'un olduğu bölüm SSD boyutunu geçmemesi gerekiyor.

Yanıtlarınız için teşekkürler ama windowsu sıfırlayıp aktarımı sağladım fakat bu seferde ayarlar, uptade vb açılmıyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı