SSD'yi USB olarak bağlamak

onurdjdj

Centipat
Öncelikle merhaba herkese daha önce de açtığım konularda belirtmiştim laptopumda %100 disk sorunu var ve oyunlarda takılma kasma ve droplara yol açıyor. 128 GB bir SSD alıp USB'den bağladıktan sonra Windows'u SSD'ye kuracağım.
Bu işlemi yaptıktan sonra HDD'ye oyunları kuracağım %100 disk sorunu veya oyunlarda olan kasmalarla tekrar karşılaşır mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
128 GB bir SSD alıp USB'den bağladıktan sonra Windows'u SSD'ye kuracağım.
USB arabirimiyle bağlayacağınız diske normal windows kurulumu yapamazsınız. Windows to go yapabilirsiniz. Ayrıca SSD hızı arabirim hızıyla sınırlanacaktır. Yani kutu 200 mb okuma yazma destekliyorsa yine öyle alacaksınız. Kutu ne kadar IOPS hızına izin veriyorsa o kadar alacaksınız.
Aynı durumda laptopun slotlarıda burada belirleyici etken olacak.

USB arabirimiyle bağlayacağınız diske normal Windows kurulumu yapamazsınız. Windows to GO yapabilirsiniz. Ayrıca SSD hızı arabirim hızıyla sınırlanacaktır. Yani kutu 200 MB okuma yazma destekliyorsa yine öyle alacaksınız. Kutu ne kadar IOPS hızına izin veriyorsa o kadar alacaksınız.
Aynı durumda laptopun slotları da burada belirleyici etken olacak.

Wintousb ile gayet rahat kurar.

Bilgisayarınızın içinde yeterli alan ya da slot sorunumu var, neden USByi olayın içine karıştırıyorsunuzki anlayamadım?

Bilgisayarınızın içinde yeterli alan ya da slot sorunumu var, neden USB'yi olayın içine karıştırıyorsunuz ki anlayamadım?

Evet slot sorunum var.
Masaüstü ise SSD'yi doğrudan kasaya takın. Dizüstü ise dizüstünüze uygun HDD Caddy alıp HDD'yi oraya SSD'yi HDD'yi çıkarttığınız yere t

HDD csddy e dair pek bir bilgim yok detaylı aöıklayıp ürün linki verebilir misiniz?
USB arabirimiyle bağlayacağınız diske normal Windows kurulumu yapamazsınız. Windows to GO yapabilirsiniz. Ayrıca SSD hızı arabirim hızıyla sınırlanacaktır. Yani kutu 200 MB okuma yazma destekliyorsa yine öyle alacaksınız. Kutu ne kadar IOPS hızına izin veriyorsa o kadar alacaksınız.
Aynı durumda laptopun slotları da burada belirleyici etken olacak.

SATA USB KABLOSU HDD HARD DISK ÇEVİRİCİ 2.5 ÇEVİRİCİ VERİ AKTARMA Fiyatları ve Özellikleri bu ürün ile bağlamayı düşünüyorum çok bir fikrim yok size de danışmak istedim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı