SSN protein tozu alınır mı?

Ham madde firmasının ismini vermiyor kendine güvense verirdi, kreatini alınır kreatinde zaten merdiven altı üretim yoksa marka çok fark etmiyor. Whey olarak şu an en ucuz ve güvenilir mysupplement (bigjoyun yan markası) var.
Ham maddesi supplementler.com un kendi markasıyla aynı hammadde ingiliz menşeili. Elemanın biri sahibiyle röportaj yaptıydı orda gösteriyordu. Evet sitede göstermesi lazım. Haklısınız ben de her zaman köklü güvenilir firmalardan alırım param onlara yetmiyorsa da hiç almam, ucuz olsun diye ortalama mal almaya değmez.

saolun hocam protein ocean dedikleri gibi en alt sekmentte kalıyor ozaman bir de my supplement alınabilecek ucuz olarak bakınca- scitec alıcam supplementlerden bir de nutrendin ürünleri
Scitecin kivi muz aroması efsane bir şey muhakkak öneririm bu arada onun dışı arkadaş haklı ikisi de iyidir. Nutrend bi tık daha iyi.

Ham maddesi supplementler.com un kendi markasıyla aynı ham madde İngiliz menşeli. Elemanın biri sahibiyle röportaj yaptıydı orada gösteriyordu. Evet sitede göstermesi lazım. Haklısınız ben de her zaman köklü güvenilir firmalardan alırım param onlara yetmiyorsa da hiç almam, ucuz olsun diye ortalama mal almaya değmez.

İngiliz menşeli (arla foods firması) SSN'nin oradan almasının imkanı yok o fiyatlara satılan whey için, elemanın röportajı varsa atabilir misiniz?

İngiliz menşeli (arla foods firması) SSN'nin oradan almasının imkanı yok o fiyatlara satılan whey için, elemanın röportajı varsa atabilir misiniz?
Röportajı bulamadım fakat laboratuvar test raporu buldum, raporda da glisin içermediği , içeriklerin doğru olduğu ve %77 whey içerdiği doğrulanmış sadece.
İyi de bu hiçbir şey ispatlamıyor ki , bas wpc70 i geç en dandik ham maddelerden biri ne yani değil %77 isterse %200 olsun süt proteini olduktan sonra ne yazar.
Ayrıca siz yazınca düşündüm bence ya kolpa ya da o ingiliz firmasının da en dandik ürünlerinden biridir temin ettikleri( ki ona da itimat etmiyorum zira öyle olsa ingiliz ham madde diye her yere reklamını yaparlardı sitede hiç öyle bir ibare yok).
Haklısınız bence satın alınmamalı bu ürün.
Bir ürün ucuzsa onun bir sebebi vardır arkadaşlar unutmayın bunu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı