SSN Whey Refuel vs Command Quadro Whey

Mysmeh

Kilopat
Daha fazla  
Normalde Command Quadro Whey alıyordum fakat içeriği değişmiş, bayağı bir azaltılmış, her şeyden azar azar koymuşlar resmen. Whey Refuel'da ise hiçbir şey yok. Sadece L glutamine koymuşlar. BCAA bile yok. Hangisini önerirsiniz veya farklı bir öneriniz var mı?

Refuel, yeni bir formül. Glutamini çıkarsak bile %70'in üzerinde protein oranı var.

Quadro ve Refuel farkı ise, Quadro'nun protein oranı daha yüksek, amino asit değerleri daha karmaşık. Refuel'in ise B6 vitamini daha iyi fakat sadece 2 tane amino asit içeriyor. Seçim sizin.

Hocam şahsen kullandığım ve memnun kaldığım bir marka neden tavsiye etmediğinizi anlayamadım ürünleri bence kaliteli ve uygun fiyatlı.

Geçenlerde bir olay oldu piyasadaki çoğu protein tozunda örneğin bir ölçekde 20 25 gram protein olması gerekirken 1 2 gram protein çıktı geri kalanı un falan sahte yani ve bu skandal ürünlerde SSN markasıda vardı birçok ürün de vardı.

Refuel, yeni bir formül. Glutamini çıkarsak bile %70'in üzerinde protein oranı var.

Quadro ve refuel farkı ise, Quadro'nun protein oranı daha yüksek, amino asit değerleri daha karmaşık. Refuel'in ise B6 vitamini daha iyi fakat sadece 2 tane amino asit içeriyor. Seçim sizin.

Glutamine yüksek olması mı daha iyidir hocam yoksa öbür üründeki ekstralar mı? Normalde command Quadro kullanıyordum fakat ambalajı değiştirmişler içeriği azaltırlmış gibi geldi eskisinde 5.3gr BCAA 4.3gr glutamine yazıyordu şu an 300mg BCAA 600mg glutamine yazmışlar. Sorduğumda sadece ambalajı değişti içeriği aynı dediler bilmiyorum.

Glutamine yüksek olması mı daha iyidir hocam yoksa öbür üründeki ekstralar mı? Normalde command Quadro kullanıyordum fakat ambalajı değiştirmişler içeriği azaltırlmış gibi geldi eskisinde 5.3gr BCAA 4.3gr glutamine yazıyordu şu an 300mg BCAA 600mg glutamine yazmışlar. Sorduğumda sadece ambalajı değişti içeriği aynı dediler bilmiyorum.

Glutamine olması tabii kar yani iyi bir şey ama SSN de aldatmaca var o ifşaya.

Hocam onlar için ssnninkiler kesin değil diye biliyorum kanıtlı belgeler mi onlar?

Glutamine olması tabii kar yani iyi bir şey ama SSN de aldatmaca var o ifşaya.

Glutamine olması iyi birşeyde öbür üründe l-alanine l-arginine taurine de var glutamine haricinde fakat onlar olacağına daha fazla glutamine olsun demek mi lazım?

Hocam onlar için ssnninkiler kesin değil diye biliyorum kanıtlı belgeler mi onlar?

Evet bunu yapan Instagram'da 2 milyona yakın takipçisi olan gıda dedektifi sayfası bir sürü böyle markanın proteinin içinde protein yok 1 2 gram sadece oda nedir belli değil ve bu markaların içinde SSN ve SSN'in alt markaları da vardı ben o yüzden Hardline veya bigjoydan şaşmam.

Glutamine olması iyi birşeyde öbür üründe l-alanine l-arginine taurine de var glutamine haricinde fakat onlar olacağına daha fazla glutamine olsun demek mi lazım?

Glutamine daha önemli evet.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı