SSN Whey Refuel vs Command Quadro Whey

Hocam bu dediğiniz ayrıntılara dikkat etmedim daha önce yanlış bilgi vermek istemem. Söylediğiniz iki aroma da güzel bence fakat çilek daha uzun gidiyor. Muz mangoda belki ilk aldığınızda baymaz ama ikinciye almak istemeyebilirsiniz ben şahsen muz mangoyu Max 2 kere almışımdır. En çok çilek tercih ediyorum bazen de çikolata alıyorum dönüşümlü kullanmak için. Sizin tercihinize kalmış fakat aromaları genel olarak güzel ikisini de öneririm.

Hocam bu dediğiniz ayrıntılara dikkat etmedim daha önce yanlış bilgi vermek istemem. Söylediğiniz iki aroma da güzel bence fakat çilek daha uzun gidiyor. Muz mangoda belki ilk aldığınızda baymaz ama ikinciye almak istemeyebilirsiniz ben şahsen muz mangoyu Max 2 kere almışımdır. En çok çilek tercih ediyorum bazen de çikolata alıyorum dönüşümlü kullanmak için. Sizin tercihinize kalmış fakat aromaları genel olarak güzel ikisini de öneririm.

Hocam belki de konuyu hortlatıyorum ama kusura bakmayın SSN markasının creatine ürününü aldım bigjoy ve SSN kullandım şu ana dek abimin söylediğine göre SSN creatine daha iyi bana göre ikisi arasında hiçbir fark yok(benim 6 aylık spor geçmişim var abimin 4 yıllık) SSN'in bu fiyata bigjoyla aynı olması beni çok şaşırttı protein tozuna gelecek olursak Proteinocean protein tozu kullanmıştım önceden kıvam olarak sanırım Proteinocean daha iyi ama sadece kıvam olarak.
SSN protein olarak muz ve mangolusunu aldım nedeni de tester olarak muz ve mango göndermişlerdi testerdaki içtiğim tozla aldığım arasında bayağı fark var testerdaki çok daha tatlı ve kıvamlıydı.
Muz ve mango aroması bayıyor henüz 5 ölçek kullandım aşırı baymadı ama ileride bayacağından eminim sıkıntı olabilir aromayı çok seven varsa 2 tane farklı aroma alıp bayılmadan sıkılmadan rahat rahat kullanırsınız böylesi çok daha mantıklı ve sürdürülebilir oluyor
Size bir sorum var hocam en sevdiğiniz aroma nedir hangilerini kullandınız.

Hocam fiyat olarak firmanın reklam yapamadığından ötürü ucuza verdiğini düşünüyorum sonuçta SSN'ni bigjoy kadar bilen ve tercih eden yok bu yüzden adamlar pahalıya hiç satamazlar. Testerdaki tat farkı ölçeklerini küçülttükleri için olabılır. Emin olmamakla birlikte terterın içindeki miktar normal tozdaki ölçeğin 1.25 ine falan denk olabilir. Tabii ki tahmini bir değer söylüyorum ama ham madde değiştirdikleri için ölçeğin küçüldüğünü ama değerlerin değişmediğini söylemişlerdi bana. Ama dediğiniz o tester ve normal ölçekteki tat farkını ben yaşamadım sadece tahmini söyledim yanlışta olabilir firmaya sorabilirsiniz. Aroma olarak ben genelde 2 aroma alıyorum. Biri çikolata biri çilek veya muz ve mangolusu oluyor. Bisküviyi denemedim pek sevdiğim bir aroma türü değil ama kullananlar onu da beğeniyor. Çilekliyi ben daha çok seviyorum ama tercih meselesi çikolatayı da arada içiyorum hem uzun vadeli hem baymadan kullanıyorum ama genel olarak ne karışımdan ne tattan vs. hiç sorun yaşamadım 3 senedir kullanıyorum markayı.

küçük boyutlarının yağ oranları vesaire değişik zaten besin tablosunda da net görürsün yağlı sütle yağsız sütün arasındaki tat farkı bile uçurum en basiti ordan anlayın tat farkı normal

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı