SSN Whey Refuel vs Command Quadro Whey

SSN çok ucuz şüphe uyandırıyor ama karnitininde etkisisini görmüştüm protein tozları nasıl başka marka kullandınız mı SSN'i de kıyaslayabilir misiniz?

Kreatin olarak çoğu marka aynı hammaddeyi kullandıkları için markadan markaya aman aman bir fark görmek zor. HIQ, ocean, Hardline, bigjoy, mysupplement gibi bilindik çoğu markanın ürünlerini kullandım. SSN kadar uzun süreli kullanmadım hiçbirini sadece Hardline protein tozunu uzun süreli kullandım fakat en uzun süre kullandığım her zaman SSN oldu. Fiyatı biraz süphe uyandırabilir fakat gerek tüketirken gerek sonrasında aldığım etki olarak bir sıkıntı hiç yaşamadım. Kreatin ve whey kullandım işlevlerini de yerine getiriyorlar. Daha garanti marka tercihi yapmak istiyorsanız Hardline öneririm HIQ gereksiz pahalı, oceanın ürünleri de reklamdan ibaret, çoğu ürünü içeriği düşük miktar sunuyor mantıken yine pahalıya geliyor.

Son düzenleme:
Kreatin olarak çoğu marka aynı hammaddeyi kullandıkları için markadan markaya aman aman bir fark görmek zor. HIQ, ocean, Hardline, bigjoy, mysupplement gibi bilindik çoğu markanın ürünlerini kullandım. SSN kadar uzun süreli kullanmadım hiçbirini sadece Hardline protein tozunu uzun süreli kullandım fakat en uzun süre kullandığım her zaman SSN oldu. Fiyatı biraz süphe uyandırabilir fakat gerek tüketirken gerek sonrasında aldığım etki olarak bir sıkıntı hiç yaşamadım. Kreatin ve whey kullandım işlevlerini de yerine getiriyorlar. Daha garanti marka tercihi yapmak istiyorsanız Hardline öneririm HIQ gereksiz pahalı, oceanın ürünleri de reklamdan ibaret, çoğu ürünü içeriği düşük miktar sunuyor mantıken yine pahalıya geliyor.
oceanın tozunun bcaa sı falan çok aşırı düşük ssn in 100 de 23 falan baya iyi duruyor da ben de karnitini falan cart curt kullandım onda da diğer markalarla aynı etkiyi aldım bilindikleriyle tabiki whey kalitesi olarak analizleri doğruysa çok iyi evet hiq kaliteli ama pahalı bi tık hardline yerli ama tat olarak çok kötü ssn whey alıcam sanırım refuel alcam siz quadro mu kullanıyordunuz hangisini öneririsiniz refuel kakaolu alıcam beyaz çikolatasını denemiştim önceden

uzun süre kullandıysanız içimi biraz daha rahatlattı, zaten sahte ürünlerde protein tozu diye satılanlarda ani kilo artışı ve yağlanma sivilcelenme yapıyor protein olmadığından dolayı karbonhidrat tozu kullanıyorlar yağlanıyor vücut. ordan da anlaşılıyor sizde öyle bir durum oldu mu whey kullanırken ssnn'in

Dediğiniz gibi bir sıkıntı yaşamadım hocam. Quadro ve refuel arasında da aman aman fark yok yanlış hatırlamıyorsam refuel ekstra glutaminli Quadro ekstra BCAA vs. bir şeyler vardı. İçeriklerini inceleyerek kendine göre alabilirsin.

ssn whey alıcam sanırım refuel alcam siz quadro mu kullanıyordunuz hangisini öneririsiniz refuel kakaolu alıcam beyaz çikolatasını denemiştim önceden
Bir de yeni sindirim enzimli 70'lik olandan çıkmış da ama onda 1 ölçekte 22 gram protein var 79'luk quadro da 24 gram protein var. Hangisi daha mantıklı olur ?

Bir de yeni sindirim enzimli 70'lik olandan çıkmış da ama onda 1 ölçekte 22 gram protein var 79'luk Quadro da 24 gram protein var. Hangisi daha mantıklı olur?

O dediğiniz ürün refuel olması lazım hocam. Arasındaki farkı yukarıda yazmıştım. 2 gr protein farkı için ürün seçmeye değmez tek farkı birinde ekstra glutamin diğerinde ekstra BCAA gibi şeyler. Ekstra glutamin olandan BCAA almıyor muyum gibi düşünmeyin BCAA'nın çoğu zaten proteine dahil sadece ekstra yok. Çok da kasmaya gerek yok isteğinize bütçenize göre seçin.

SSN Command Quadro Bisküvi 2100 G Sindirim enzimli dediğim buydu. 3 çeşidi de ölçeğe göre oranlayınca fiyatları aynı oluyor o yüzden hangisi daha faydalıysa onu seçmek tabiki.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
1:27:27 den 1:29:10 arasında Refuel ile Quadro (sindirim enzimli olan herhalde) farkını firma yetkilisi anlatıyor ama video sahibi de tam tersini söylüyor o yüzden karar veremedim. Benim amacım daha hızlı toparlanabilmek.

Araştırdım da sindirim enzimli Quadro olanın yanındaki
  • 300 MG L-Arginine,
  • 300MG L-Alanine,
  • 300 MG Taurine, antrenman öncesi tavsiye ediliyormuş benim de antrenmandan önce içmem imkansız o yüzden sindirim enzimli olan Quadro'yu eledim.

Hocam bir de muz-mangolu olanı mı önerirsiniz çilekliyi mi ?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı