Sssinstagram ve ssstwitter güvenli midir?

Eki Görüntüle 2572185
Eki Görüntüle 2572186Eki Görüntüle 2572188

Sssgram diye bir site var onunla karıştırmayın. SSSinstagramda trojan riski var.

Norton tarihi geçmiş berbat bir antivirüs. Telefona indiriyorum sorun yok, sistemimde aktif Bitdefender kullanıyorum sorun yok. Pasif Malwarebytes, ESET Online scanner, Norton Power Eraser, Hitman Pro var. Bunlar da taramalarda uyarı vermiyor. Sadece site reklam yönlendirmesi yapabilir onu da telefonda Brave tarayıcı, bilgisayarda Brave veya uBlock Origin aracılığıyla engelleyebilirsiniz. Aktif bir malware indirmiyor.

@Akbal İstediğin kadar emoji atabilirsin. Norton yıllardır yapılan testlerde bolca false positive verir. Ha sizdeki reklamdan dolayı olabilir ancak bir reklam engelleyici kullanarak siteyi rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Son düzenleme:
Norton tarihi geçmiş berbat bir antivirüs. Telefona indiriyorum sorun yok, sistemimde aktif Bitdefender kullanıyorum sorun yok. Pasif Malwarebytes, ESET Online scanner, Norton Power Eraser, Hitman Pro var. Bunlar da taramalarda uyarı vermiyor. Sadece site reklam yönlendirmesi yapabilir onu da telefonda Brave tarayıcı, bilgisayarda Brave veya uBlock Origin aracılığıyla engelleyebilirsiniz. Aktif bir malware indirmiyor.

@Akbal istediğin kadar emoji atabilirsin. Norton yıllardır yapılan testlerde bolca false positive verir. Ha sizdeki reklamdan dolayı olabilir ancak bir reklam engelleyici kullanarak siteyi rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Her gün bir antivirüs daha iyi oluyor arkadaş anlamadım bir bakıyorum Kaspersky bir bakıyorum Norton. Bir gün iyi bir gün berbat oluyor. False-positive değildir. Ve bir sürü siteye giriyorum günde her zaman vermiyor uyarı. Sana göre kötü olabilir bu kanıtlanmış değil.

Her gün bir antivirüs daha iyi oluyor arkadaş anlamadım bir bakıyorum Kaspersky bir bakıyorum Norton. Bir gün iyi bir gün berbat oluyor. False-positive değildir. Ve bir sürü siteye giriyorum günde her zaman vermiyor uyarı. Sana göre kötü olabilir bu kanıtlanmış değil.

False positive olsa bile her antivirüs false positive verebilir. Sitenin sadece riskli olduğunu yazdım.

@Akbal İstediğin kadar emoji atabilirsin. Norton yıllardır yapılan testlerde bolca false positive verir. Ha sizdeki reklamdan dolayı olabilir ancak bir reklam engelleyici kullanarak siteyi rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Emoji atmak ne zamandan kötü bir durum oldu ayrıca? 😄

Öncelikle ben neredeyse hiçbir zaman nortona iyi demedim. Her antivirüs verebilir ancak Norton'da bu sayı çok fazla. Dediğim gibi muhtemelen açılan reklam sizi yönlendirecekken Norton durdurmuş. Ben asla yaşamadım çünkü hem telefonumda, hem bilgisayarımda aktif reklam engelleyici var. Site zararlı değil. Reklamlar zararlı. Dilimde tüy bitene kadar tüm insanlığa reklam engelleyici kurdurtacağım. Zararlı yazılımlar buralardan iniyor. Tabii crack dosya arasına gömüleni de var ama çoğu insanın PC'sinde reklam virüsü görüyorum.

Öncelikle ben neredeyse hiçbir zaman nortona iyi demedim. Her antivirüs verebilir ancak Norton'da bu sayı çok fazla. Dediğim gibi muhtemelen açılan reklam sizi yönlendirecekken Norton durdurmuş. Ben asla yaşamadım çünkü hem telefonumda, hem bilgisayarımda aktif reklam engelleyici var. Site zararlı değil. Reklamlar zararlı. Dilimde tüy bitene kadar tüm insanlığa reklam engelleyici kurdurtacağım. Zararlı yazılımlar buralardan iniyor. Tabii crack dosya arasına gömüleni de var ama çoğu insanın PC'sinde reklam virüsü görüyorum.

Engelleyicim var.

Engelleyicim var.

Bende niye uyarı vermiyor. Artı telefonumdaki neredeyse 50 kadar video buralardan indirme hiç saçma sapan bir dosya indirilmedi.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (815).png
    Ekran Görüntüsü (815).png
    760,6 KB · Görüntüleme: 8
Bende niye uyarı vermiyor. Artı telefonumdaki neredeyse 50 kadar video buralardan indirme hiç saçma sapan bir dosya indirilmedi.

Saçma sapan dosya indirmesine gerek yok virüslü bir siteye girdiğinde sana dosya indirmek zorunda mı? Ayrıca kullandığın antivirüs ücretsiz olduğunu hatırlatayım.

Virüstotal'den sitelerin güvenli olduğunu rahatlıkla anlayabiliriz:

Sssinstagram Virustotal sonucu:
Ssstwitter Virustotal sonucu:
@Akbal 'ın dediğine gelecek olursak, kendisi Norton'un algıladığı URL'nin Virustotal sonucuna buradan bakabilir:
Burada Norton'un Virustotal sonucunda yer almadığını görüyoruz. Birçok antivirüsün temiz bulduğunu söyleyebiliriz.
Kendisine Norton'a bu kadar güvenmemesini ve daha iyi bir antivirüs kullanmasını öneririm.

Saçma sapan dosya indirmesine gerek yok virüslü bir siteye girdiğinde sana dosya indirmek zorunda mı? Ayrıca kullandığın antivirüs ücretsiz olduğunu hatırlatayım.
Bende sana ücretsiz antivirüslerin ücretlilerle koruma motorlarının, davranış korumalarının, web korumalarının aynı olduğunu hatırlatayım.

VirusTotal'den sitelerin güvenli olduğunu rahatlıkla anlayabiliriz:

Sssinstagram VirusTotal sonucu:
Ssstwitter VirusTotal sonucu:
@Akbal'ın dediğine gelecek olursak, kendisi Norton'un algıladığı URL'nin VirusTotal sonucuna buradan bakabilir:
Burada Norton'un VirusTotal sonucunda yer almadığını görüyoruz. Birçok antivirüsün temiz bulduğunu söyleyebiliriz.
Kendisine Norton'a bu kadar güvenmemesini ve daha iyi bir antivirüs kullanmasını öneririm.

VirusTotal bu işten anlamaz. Dosya analizi yapmıyoruz. Ona bakarsan turuncu siyah site de binlerce reklam var, zararlı link var ama çoğu antivirüs engellemiyor. Anladın hangi site olduğunu hani içi filmlerle dolu.

Bende sana ücretsiz antivirüslerin ücretlilerle koruma motorlarının, davranış korumalarının, web korumalarının aynı olduğunu hatırlatayım.

VirusTotal bu işten anlamaz. Dosya analizi yapmıyoruz. Ona bakarsan turuncu siyah site de binlerce reklam var, zararlı link var ama çoğu antivirüs engellemiyor. Anladın hangi site olduğunu hani içi filmlerle dolu.

Sen öyle san. Öyleyse milyonlarca insan neden paralı antivirüs kullansın?

Sen öyle san. Öyleyse milyonlarca insan neden paralı antivirüs kullansın?

İlla test mi atayım ya. Gece gece uğraştığımız işe bak. Ücretsiz antivirüs kullanıcı sayısını dolaylı yoldan veri paylaşımı sayısını artırmak için yapılır. Beğenen kullanıcılar para vererek ücretli abone olur. Kaspersky mesela yıllarca ücretsiz paket sundu Mükemmele yakın koruma elde etti. Şimdi kapattı ücretsizi görecek korumayı. KSN ile yapıyordu çoğu işi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bak neredeyse hepsini engelliyor. Bir tek göze çarpan eksiklik ağ koruması. O da DDoS'dan koruyor ki yeme ihtimalin çok zayıf. Yediğin zaman koruyacağı da şüpheli. 0. gün zaafiyetlerini engelliyor gelişmiş tehdit korumasında açık, kripto virüslerini engelliyor, reklamları engelliyor, malware, trojanları engelliyor. Sadece engellemekle kalmayıp anında siliyor. Ki Kaspersky onu da bedava sürümde veriyordu ben o yüzde 3 sene formatsız Kaspersky kullandım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı