Stabil olmayan OC sonrası sistem kırmızı ekran verdi

RinDoShiDoChi

Centipat
Katılım
25 Mart 2020
Mesajlar
748
Çözümler
7
Evet, PC'nin 3.44 GHz'de stabil olmadığını bile bile GTA 5 oynadım. 1-2 sorun çıkmadı taa ki dağa tırmanana kadar. Dağa çıktım gün batı mıydı bir anda ekran kırmızı turuncu arası bir renge girip sürekli dırrrrrt diye bir ses verdi. Ağzımın payını almıştım yola 3.41GHz stabil şekilde devam etmek düşüyordu. Siz siz olun işlemci stabil değilse zorlamayın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Siyah, yeşil ve maviyi duymuştum, ilk defa kırmızı ekran öğrendim. İnşallah bir yerlerde nükleer füzeler aktive olmamıştır.

Yalnız bayağı ciddi bir soruna benziyor ben de ilk kez gördüm.

Edit: Video fake'miş geç farkettim ama gerçekten kırmızı ekran diye bir hata var. "Red screen error" diye aratınca bayağı çıkıyor.
 
Son düzenleme:
Şu an işlemci 3.41 GHz stabil şekilde çalışıyor. Zaten bu hızdan sonra sapıtıyor. Her oyunda garanti saçma bir hata alıyorum. Neyse kazasız belasız atlattık gene. Bir de anakartta hızaşırtma yapmadan önce minimum FSB 200 Max 400'dü şimdi 265 Max diyor acaba voltajı arttırırsam bu sınırda artar mı? İşlemci zaten 7.5 lira bir şey olursa yeninisini alırız.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı